Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Arsenalov mladi veznjak Cesc Fabregas priznao je kako se nada da će jednog dana ponovo zaigrati u Barceloni, no trenutno nema planove napustiti klub i spreman se potpuno posvetiti londonskim Topnicima.


Fabregas je naglasio kako je njegov trenutni cilj potpuno se posvetiti Arsenalu, ekipi koja je zaslužna za njegov razvoj i činjenicu da je postao jedan od najboljih veznih igrača u Europi. No, tri sezone bez trofeja u dresu Topnika učinile su svoje, i Španjolac se počeo sa čežnjom prisjećati kluba kojeg je napustio još dok je imao 15 godina.

Vezani članci Slika nije dostupna Flamini seli u Milan, Inter želi Hleba Slika nije dostupna Premiership: Za Hleba zbog kazne gotova sezona

21-godišnji Fabregas u intervjuu za Radio postaju Rac-1 izjavio je kako obožava gledati Barcelonu na televiziji, zbog napadačke filozofije kluba i povezanosti među igračima na terenu.

'Ostao sam u klubu ovo ljeto jer želim pokušati osvojiti trofeje. Zasad mi je dobro u Arsenalu, ali ne mogu reći da mi nije san ponovo se vratiti u Barcelonu,' priznao je Fabregas.

Fabregas se redovito čuje s bivšim suigračem Aleksandrom Hlebom, koji je tijekom prijaleznog roka potpisao za Barcelonu.

Zasad mi je dobro u Arsenalu, ali ne mogu reći da mi nije san ponovo se vratiti u Barcelonu

'On je čovjek koji mi nedostaje u Arsenalu. Dobar je prijatelj, a i volio sam igrati s njim. Uvijek je volio dodati loptu i igrati duple pasove.'

U Barceloni posebno cijeni dvojac veznjaka, svoje reprezentativne kolege Xavija i Iniestu, a za Messija ima samo riječi hvale.

'Protiv Aletica je igralo čak sedam ili osam igrača koje je, poput mene, stvorila omladinska Barcelonina škola!'

>> Velika noć u Barceloni

Fabregas nije odbacio mogućnost odlaska iz Arsenala sljedećeg ljeta.

'Vidjet ćemo kako će se stvari odvijati do kraja sezone.'