Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Wenger traži uvođenje video tehnologije kao pomoć sucima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je Arsenalu u prošlom kolu protiv Sunderlanda poništen čisti gol zbog sudačke pogreške, menadžer Arsene Wenger još jednom je glasno zatražio uvođenje video tehnologije koja bi pomagala sucima da manje utječu na ishod utakmice.

Arsenal je u subotu oštećen protiv Sunderlanda, kada je gol Robina Van Persieja poništen zato što je Walcottu izašla lopta u aut prije nabacivanja, iako je usporena snimka pokazala da pomoćni sudac nije bio u pravu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Eduardov povratak tek u veljači? Slika nije dostupna Wengeru pozlilo od loše igre Topnika

Nakon toga je Sunderland poveo lijepim pogotkom Leadbittera, da bi Fabregas u 93. minuti ipak izjednačio na 1:1 i donio bod Topnicima.

>> Wenger: 'Frustrirani smo!'

Arsene Wenger bio je nakon utakmice razočaran zato što gol nije priznat, a slične je izjave davao i Theo Walcott, igrač koji je najbolje vidio cijelu situaciju.

'Theo kaže da je lopta bila unutra. Ja mu vjerujem, no to ništa neće promijeniti. Ovo je još jedan argument za uvođenje video repriza za suce,' izjavio je Wenger za Setanta Sports, pritom tražeći dodatnu pomoć za suce, koji ne mogu uvijek najbolje vidjeti svaku situaciju koju moraju dosuditi.

Za Wengera slijede dva tjedna odmora od klupskog natjecateljskog nogometa, no njegovi igrači neće se odmarati, nego će igrati nogomet diljem svijeta, u kvalifikacijskim utakmica za SP 2010. u Južnoj Africi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene