Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Strahovanja organizatora revijalne utakmice između Južne Kine i LA Galaxya u Hong Kongu su se ostvarila. Utakmicu je pratilo tek 14.000 gledatelja, umjesto očekivanih 40.000, a glavna zvijezda David Beckham nije izazvala veći interes kod domaćina.


Nakon sveopće euforije koju je izazvao tijekom prijašnjih posjeta Aziji, ovoga puta bivši kapetan engleske reprezentacije nije izazvao histeriju. Sve je očitije kako popularnost Becksa u Aziji pada. To je bilo posebice vidljivo po dolasku američke momčadi u zrakoplovnu luku gdje je Beckhama dočekalo svega desetak navijača. Ne tako davno engleskog veznjaka je morala čuvati policija i vojska od brojnih znatiželjnika.

Vezani članci Slika nije dostupna Donosimo prve Twitter reakcije o Beckhamovom povlačenju iz svijeta nogometa Slika nije dostupna Miljenik žena, seks simbol i sportski idol: Tko ne bi volio Beckhama?


Inače utakmica je završila rezultatom 2:2, a potom su Kinezi slavili boljim izvođenjem kaznenih udaraca. Bila je posljednja utakmica četverodnevnog posjeta američke momčadi Hong Kongu.