Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Davida Beckham pratilo svega 14.000 gledatelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Strahovanja organizatora revijalne utakmice između Južne Kine i LA Galaxya u Hong Kongu su se ostvarila. Utakmicu je pratilo tek 14.000 gledatelja, umjesto očekivanih 40.000, a glavna zvijezda David Beckham nije izazvala veći interes kod domaćina.

Nakon sveopće euforije koju je izazvao tijekom prijašnjih posjeta Aziji, ovoga puta bivši kapetan engleske reprezentacije nije izazvao histeriju. Sve je očitije kako popularnost Becksa u Aziji pada. To je bilo posebice vidljivo po dolasku američke momčadi u zrakoplovnu luku gdje je Beckhama dočekalo svega desetak navijača. Ne tako davno engleskog veznjaka je morala čuvati policija i vojska od brojnih znatiželjnika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna I to se dogodilo... 'Baš kao Beckham' prvi zapadni film prikazan u Sjevernoj Koreji Slika nije dostupna 'The Ellen DeGeneres Show' SKRIVENA KAMERA: Kako je David Beckham zbunio maserku


Inače utakmica je završila rezultatom 2:2, a potom su Kinezi slavili boljim izvođenjem kaznenih udaraca. Bila je posljednja utakmica četverodnevnog posjeta američke momčadi Hong Kongu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene