Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dario Šimić seli u Moskvu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski reprezentativac Dario Šimić objavio je kako razmišlja o tome da u siječnju dres Milana zamijeni dresom moskovske Lokomotive.

Iako mu je drago što je milanski klub ponudio produljenje ugovora unatoč tome što se ove sezone i nije baš naigrao, smatra kako bi pomanjkanje 'akcije' moglo utjecati na i njegovu igru u nacionalnoj momčadi. A to, kaže, nije dobro, posebice uoči Europskog prvenstva. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zbog porasta prometa GDJE ĆE MINISTRI SAD NA KAVU? Porezna zatvorila kafić u zgradi s četiri ministarstva Slika nije dostupna Dario Šimić: Milan mora dostići četvrto mjesto

"Zaista je zadovoljstvo čuti da vas trebaju i da žele produljiti ugovor (Milan), no ja moram igrati", rekao je 32-godišnji Dario koji je za svoj klub ove sezone nastupio samo dva puta.

"Zaista se osjećam dobro i mislim da bih mogao još 6 sezona odigrati na visokom nivou. Ima nekoliko klubova koji su iskazali interes, no meni se najviše dopada ponuda Lokomotive", rekao je hrvatski reprezentativac. 

Uz moskovski klub, za Šimića se interesiraju i klubovi iz Engleske, uključujući Everton, Fulham i Manchester City, a bilo je govora i o tome da ga u svojim redovima želi Juventus, koji bi Milanu u zamjenu dao Jonathana Zebinu.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene