Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Cro Cop vs. Mike Tyson

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Misli najjačeg Hrvata potpuno su usredotočene na 10. rujna i završni turnir Prideova Grand Prixa. Točnije na polufinalnu borbu protiv brazilske zvijeri u ljudskom obliku, na okršaj s Vanderleijem Silvom. Nama, pak, slijedom senzacionalne vijesti iz Tokija, misli bježe puno dalje, piše Večernji list.

 Jer Mirku bi se uskoro mogao dogoditi susret s još jednim "kanibalom". Cro Cop je glavni kandidat za prvog protivnika Mikea Tysona u ultimate fightu!
 
Bivši i vrlo proturječni svjetski boksački prvak teške kategorije ostao je bez novca, a u boksačkom ringu više nema moći. Stoga se ipak dogovorio s Japancima za nastupe pod zastavom Pridea. Boksač kojeg su nekad zvali "najopakijim čovjekom na Planetu" spreman je boriti se i u ultimate fightu, samo da nešto opet zaradi jer duguje porez američkoj državi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Cro Cop: Don Corleonea nisam mogao odbiti Slika nije dostupna Spektakl u nedjelju od 4.00: Cro Cop protiv Mira UŽIVO na Novoj TV i GOL.hr!

Prvi Tysonov nastup mogao bi se dogoditi 21. listopada na priredbi u Las Vegasu. No, ako se to ne dogodi tada, Mirko bi se s njim mogao suočiti sljedeće godine u Šangaju. Premda Cro Cop o tome ne želi ništa službeno govoriti - jer pred njim je možda i najteži dan u karijeri - otprije je poznata njegova želja da se potuče s čeličnim Mikeom.

- I te kako bih volio izaći u ring i sučeliti se s takvom boksačkomm veličinom. To je protivnik kojeg samo poželjeti mogu - isticao je Mirko prije dvije godine kad se ta ideja prvi puta pojavila. Ni Mirkov menadžer Zvonimir Lučić ne želi govoriti o tome, no svjestan je što bi to značilo za njega i njegova štićenika. Pa taj bi meč gledao cijeli svijet, stotine milijuna ljudi, a to bi za Mirka bila marketinška bomba razorne snage.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene