Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Cro cop: 'Jedva čekam Sancheza'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Eddie Sanchez (24) je izabran za prvog protivnika Mirka Filipovića u njegovom debiju u UFC-u, koji će se održati u ranojutarnjim nedjeljnim satima, 3. veljače, u 3 sata i 20 minuta. Što o svom protivniku i nadolazećoj borbi misli Mirko, pogledajte u video prilogu.

Sanchez je pobijedio u svih osam dosadašnjih borbi u kavezu, ali Amerikanci ipak smatraju da nema šanse protiv našeg Mirka. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Cro Cop: Don Corleonea nisam mogao odbiti Slika nije dostupna VIDEO: Mirko odlično raspoložen u Indianapolisu

Sam borac tvrdi da ima realna očekivanja, ali i da se boji poraza.
 
'Svjestan sam da mogu izgubiti, ali znam i da mogu pobijediti. Spreman sam na oboje. Jedva čekam borbu i ne bojim se. U svakom slučaju, i da izgubim, poraz ću lako podnijeti jer se radi o drugom najboljem borcu na svijetu', rekao je neporaženi Sanchez. 

Dodao je i kako Filipovića ne gleda kao protivnika već kao idola te da i ako izgubi borbu neće doživjeti poraz.
'Ako pobijedim, bit će super jer ću steći svjetsku slavu, a ako izgubim borbu, izgubit ću je od velikog borca i mog idola, što je opet super.'

Inače, ovaj mladi borac priznao je u intervjuu za kalifornijski list 'San Marcos' kako je u svojoj 21-oj godini doživio tešku prometnu nesreću, izletjevši pri velikoj brzini kroz prozor svog Jeepa, te od tada ima problema s desnim stopalom kojeg je pritom ozlijedio, a koje je jedva spašeno od amputacije.

No, nakon četveromjesečne rehabilitacije, ponovno je počeo trenirati. 'Ožiljci me pozitivno motiviraju i čine jačim', kazuje.

'Predviđam da ću ga nokautirati u drugoj rundi.', zaključio je Sanchez.

No, iako tvrdi da mu ozljeda stopala ne pričinjava problem u borbi, mogla bi upravo ona biti razlog eventualnom porazu od strane Cro Copa.

Cro Cop - Sanchez

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene