Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Spektakl u nedjelju od 4.00: Cro Cop protiv Mira UŽIVO na Novoj TV i GOL.hr!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mirko Filipović vraća se u ring protivno svim najavama i očekivanjima i to u meču protiv jednog od najboljih UFC-ovih boraca!

Iako se Cro Cop u ring namjeravao vratiti tek 2011. godine, zbog ozljede Brazilca Minotaura, on je postao Mirov sljedeći protivnik. UFC-u je samo 40 dana prije borbe trebao novi veliki borac da se suprotstavi Franku Miru. Mirko Filipović prihvatio je jedan od najvećih izazova svoje karijere i s nikad kraćim pripremama borit će se protiv jednog od najboljih svjetskih boraca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mir: Jedna pogreška protiv Cro Copa i gotov sam! Slika nije dostupna Frank Mir: Cro Cop zbog bolnog živca ne koristi desnu ruku!

>> VIDEO: Mirko odlično raspoložen u Indianapolisu

>> Mir: Jedna pogreška protiv Cro Copa i gotov sam!

>> Frank Mir: Cro Cop zbog bolnog živca ne koristi desnu ruku!

Frank Mir ima 31 godinu te je jedan od najboljih UFC-ovih majstora brazilskog jiu-jitsua, što u kombinaciji s njegovim vrlo dobrim boksačkim umijećem čini ubitačnu kombinaciju. Mir je još kao 25-ogodišnjak osvojio UFC-ov naslov prvaka i to 2004. godine kada je polugom na ruci svladao Tima Sylviju.

Nakon toga je doživio tešku prometnu nesreću nakon koje je bio upitan nastavak njegove karijere. Mir se vratio 2006. godine, ali te godine je pretrpio dva poraza od osrednjih protivnika. No od iduće, 2007. godine, ovaj borac se uspio potpuno vratiti tamo gdje pripada, među najbolje UFC-ove teškaše.

UFC 119 s glavnom borbom Mir - Cro Cop gledajte UŽIVO na Novoj TV i GOL.hr! Mir je 2008. godine postao jedini čovjek koji je pobijedio aktualnog prvaka, Brocka Lesnara, i prvi čovjek koji je nokautirao Minotaura. Pobjedom protiv Brazilca osvojio je i svoj drugi naslov prvaka. Nakon toga izgubio je od Lesnara i pobijedio Cheicka Konga, a u posljednjoj borbi izgubio je od Shanea Carwina.

Borba protiv Mirka Filipovića 25. rujna ovom borcu je nova velika prilika za povratak u borbu za naslov. Mirko Filipović stariji je od Franka Mira pet godina. Danas ima 36 i već je nekoliko puta najavio kraj karijere. Na vrhuncu moći bio je 2006. godine, kada je osvojio Prideov Grand Prix. Pobjede protiv Wanderleija Silve i Josha Barnetta iz te 2006. posljednje su velike pobjede u njegovoj karijeri.

Filipović je 2007. godine prešao u UFC. U danas najjačoj svjetskoj organizaciji slobodne borbe ostvario je četiri pobjede te ima tri poraza. U posljednjoj borbi pobijedio je Amerikanca Pata Barryja. Borba protiv Franka Mira ponuđena mu je samo mjesec i pol dana uoči meča. Cro Cop je tako prihvatio jedan od najvećih izazova svoje karijere.

Gledatelji Nove TV moći će pratiti UFC 119 spektakl ove nedjelje, 26.rujna od 4.00 uz reprizu u 21.00, a GOL.hr, nastavljajući s tradicijom prijenosa UFC borbi svojim će posjetiteljima opet omogućiti da prate hrvatskog borca putem live streaminga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene