Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bilić: Oprezno s Makedonijom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Makedonija je vrlo neugodna reprezentacija i ne sviđa mi se pisanje u medijima da smo već unaprijed upisali pobjedu. Ja sam u karijeri odigrao stotine takvih, unaprijed dobivenih utakmica, u kojima moje momčadi nisu pobjeđivale, kazao je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić.

Hrvatska reprezentacija 24. ožujka igra u Zagrebu dvoboj kvalifikacija za Europsko prvenstvo sa Makedonijom, a Biliću se nimalo ne sviđa stvoreno ozračje da je Hrvatska već na EURU 2008.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna FIFA: Hrvatska sa 6. pala na 10. mjesto Slika nije dostupna Slaven Bilić i dalje bez poraza

"Nismo ni na pola puta do plasmana u Austriju i Švicarsku, čeka nas još iznimno teškoća, a prva prepreka je neugodna Makedonija s kojom smo i u prošlim utakmicama teško prolazili. Ja i moj stručni stožer već radimo analizu Makedonaca i spremamo taktiku, no sve će ovisiti o tome na koga ću moći računati", rekao je Bilić. 

"Još za nijednu utakmicu nisam imao puni sastav, uvijek se netko ozlijedi ili neposredno prije ili na pripremama, pa nažalost vjerujem da će tako biti i za utakmicu u Maksimiru", kazao je Bilić, koji namjerava pozvati 23 igrača i do posljednjeg mogućeg trenutka će čekati Roberta Kovača, koji se uspješno oporavlja od ozljede, no njegov nastup je upitan.

"Makedonija je izrazito opasna reprezentacija, a naročito zbog njihova izbornika Srećka Kataneca, koji je majstor u postavljanju igre na gostujućim utakmicama", upozorio je i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene