Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dan nakon velike 2-0 pobjede protiv Engleske u Maksimiru, stučni stožer hrvatske nogometne reprezentacije na čelu s izbornikom Slavenom Bilićem i dalje opravdano uživa u slavljeničkoj atmosferi. U video prilogu pogledajte intervju s Bilićem koji je gostovao u Dnevniku Nove TV.


"Još smo vrući i bit ćemo još nekoliko dana, ali kada se i profesionalno pozabavimo utakmicom zaključak će vjerojatno biti isti, a taj je da smo odigrali savršeno. I igrači i navijači su bili fenomenalni. Ovo jučer nije bio slab dan Engleske, nego smo mi bili izvrsni", rekao je izbornik Bilić, a na njegove riječi nadovezao se i njegov prvi suradnik Aljoša Asanović:

Vezani članci Slika nije dostupna Četiri gola za tri boda Slika nije dostupna Bilić objavio tko će u Makedoniju i Englesku

"Igrači su pokazali da imaju snagu, moć i znanje da se mogu nositi s najjačim reprezentacijama na svijetu. Ali, već od ponedjeljka sve misli će biti usmjerene prema utakmici protiv Izraela u Tel Avivu".

Drugi Bilićev pomoćnik Nikola Jurčević je, pak, pobjedu protiv
Engleske proglasio povijesnom.

"Koliko god mi pričali o 'povijesnim' utakmicama, ova je bila povijesna utakmica i povijesna pobjeda. Također, naglasio bih da je reprezentacija u ove četiri utakmice pod novim vodstvom postala prepoznatljiva, te da još nije primila gol", kazao je Jurčević.

Izbornik Bilić je naglasio: "Kada nam je ponuđen ovaj posao, mi smo i očekivali ovakve rezultate ukoliko svi damo sve od sebe i ukoliko nas igrači budu slušali. Obećali smo rezultate, ali niti mi se nismo nadali da će doći ovako brzo. Naravno, ne možemo očekivati da ćemo uvijek pobjeđivati, ali i ako neku utakmicu i izgubimo, ova reprezentacija će uvijek igrati nogomet".