Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bilić: Nisu Englezi bili slabi, nego smo mi bili izvrsni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dan nakon velike 2-0 pobjede protiv Engleske u Maksimiru, stučni stožer hrvatske nogometne reprezentacije na čelu s izbornikom Slavenom Bilićem i dalje opravdano uživa u slavljeničkoj atmosferi. U video prilogu pogledajte intervju s Bilićem koji je gostovao u Dnevniku Nove TV.

"Još smo vrući i bit ćemo još nekoliko dana, ali kada se i profesionalno pozabavimo utakmicom zaključak će vjerojatno biti isti, a taj je da smo odigrali savršeno. I igrači i navijači su bili fenomenalni. Ovo jučer nije bio slab dan Engleske, nego smo mi bili izvrsni", rekao je izbornik Bilić, a na njegove riječi nadovezao se i njegov prvi suradnik Aljoša Asanović:

Pročitajte i ovo Tivat - 3 Pokrenuti novi letovi Poznati tabloid nahvalio našeg velikog konkurenta: "Znatno su jeftiniji od Hrvatske, a nakon multimilijunskog ulaganja postali su mali Monako" Slika nije dostupna Četiri gola za tri boda

"Igrači su pokazali da imaju snagu, moć i znanje da se mogu nositi s najjačim reprezentacijama na svijetu. Ali, već od ponedjeljka sve misli će biti usmjerene prema utakmici protiv Izraela u Tel Avivu".

Drugi Bilićev pomoćnik Nikola Jurčević je, pak, pobjedu protiv
Engleske proglasio povijesnom.

"Koliko god mi pričali o 'povijesnim' utakmicama, ova je bila povijesna utakmica i povijesna pobjeda. Također, naglasio bih da je reprezentacija u ove četiri utakmice pod novim vodstvom postala prepoznatljiva, te da još nije primila gol", kazao je Jurčević.

Izbornik Bilić je naglasio: "Kada nam je ponuđen ovaj posao, mi smo i očekivali ovakve rezultate ukoliko svi damo sve od sebe i ukoliko nas igrači budu slušali. Obećali smo rezultate, ali niti mi se nismo nadali da će doći ovako brzo. Naravno, ne možemo očekivati da ćemo uvijek pobjeđivati, ali i ako neku utakmicu i izgubimo, ova reprezentacija će uvijek igrati nogomet".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene