Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Hvala ti na svemu''

Milanović posjetio grob Ivice Račana: ''Kad je Hrvatska odabrala njegovu koaliciju, odabrala je promjenu''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednički kandidat Zoran Milanović posjetio je u petak grob Ivice Račana i zahvalio mu na svemu što je učinio za Hrvatsku.

Kandidat na predsjedničkim izborima Zoran Milanović u petak je posjetio grob pokojnog hrvatskog premijera Ivice Račana.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Analiza Tihomira Cipeka Politički analitičar o najavi da bi se HDZ mogao rušiti kroz Sabor: "Moguće je kad bi to učinio... " Zoran Milanović - 6 Anketa Dnevnika Nove TV Što mislite o odluci Ustavnog suda? Pogledajte kako ste glasali

Na Facebooku je Milanović napisao da je odabirom Račanove koalicije na izborima prije 20 godina Hrvatska odabrala promjenu, ''a premijerom je postao čovjek koji nas je u teškim vremenima poveo na europski put''. Milanović je i zahvalio Ivici Račanu na svemu što je učinio za Hrvatsku.

Milanović će u dabnas u 20:20 na Novoj TV sudjelovati u posljednjem sučeljavanju uoči drugog kruga predsjedničkih izbora koji će se održati u nedjelju 5. siječnja. Stručnjaci ističu da je završno sučeljavanje važno jer upravo ono moglo pomoći neodlučnim biračima u donošenju odluke kome će u nedjelju dati svoj glas - Zoranu Milanoviću ili Kolindi Grabar-Kitarović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene