Zoran Milanović posjetio grob Ivice Račana
Zoran Milanović posjetio grob Ivice Račana Foto: Facebook/Zoran Milanović

Predsjednički kandidat Zoran Milanović posjetio je u petak grob Ivice Račana i zahvalio mu na svemu što je učinio za Hrvatsku.


Kandidat na predsjedničkim izborima Zoran Milanović u petak je posjetio grob pokojnog hrvatskog premijera Ivice Račana.

Vezani članci Mislav Bago, Marija Miholjek i Saša Kopljar - 3 Mislav Bago analizira sukob premijera i predsjednika: "Njihova vojska je ukopana. Ali ja zapravo mislim da oni uživaju..." Zoran Milanović Milanović ponovno udario po Plenkoviću: ''Gdje da sjednemo, u krilo? On bi samo sjedio. Nema sjedenja, nismo anemični''

Na Facebooku je Milanović napisao da je odabirom Račanove koalicije na izborima prije 20 godina Hrvatska odabrala promjenu, ''a premijerom je postao čovjek koji nas je u teškim vremenima poveo na europski put''. Milanović je i zahvalio Ivici Račanu na svemu što je učinio za Hrvatsku.

Milanović će u dabnas u 20:20 na Novoj TV sudjelovati u posljednjem sučeljavanju uoči drugog kruga predsjedničkih izbora koji će se održati u nedjelju 5. siječnja. Stručnjaci ističu da je završno sučeljavanje važno jer upravo ono moglo pomoći neodlučnim biračima u donošenju odluke kome će u nedjelju dati svoj glas - Zoranu Milanoviću ili Kolindi Grabar-Kitarović.