Miroslav Škoro održao je veliki skup u Splitu, na platou Doma Hrvatske vojske u Lori, a osvrnuo se i na istupe Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića.

Galerija


Kandidat za predsjednika Republike Miroslav Škoro održao je predizborni skup u Splitu, na platou Doma Hrvatske vojske u Lori. Po izvorima iz njegova stožera, okupilo se nešto manje od dvije tisuće ljudi, javlja reporter Dnevnika Nove TV Mario Jurič.

Vezani članci Marko Brkić, Zageb A što kaže narod? Pitali smo građane što očekuju od Milanovića i Grabar-Kitarović, pogledajte odgovore Miroslav Škoro Miroslav Škoro nakon izborne noći: "Mi smo napravili čudesan rezultat"

"Otkako sam se kandidirao pa do danas, svašta se izdogađalo. Svašta se govorilo. Probat ću vam reći - zašto glasati za mene. Imam vam potrebu to objasniti zbog toga što u javnosti koju kontrolira obavještajno-političko-kriminalna mafija, udbaška - svašta kruži. Svašta pričaju. Svašta si dopuštaju. Ali neće još dugo", kazao je Škoro na početku svojeg govora.

"Kolinda Grabar-Kitarović poručuje mi mašući knjižicom da je to njezin program. Ja da sam predsjednik pet godina mahao bih rezultatima svoga rada", kazao je Škoro, jedan od istaknutijih kandidata na predsjedničkim izborima

"To mi očekujemo od nje. Ne knjižicu u kojoj je lista božićnih želja za Djeda Božićnjaka. To nama ne treba. U toj knjižici bi trebao biti samo vozni red njezinog autobusa i kolone da više ne udaraju ljude po cesti. Da se znamo maknuti kad oni nailaze, jer oni su štićena kolona", dodao je Škoro.

Istaknuo je i kako će zatražiti vraćanje arhiva iz Beograda te da se plati odšteta svima koji su tijekom rata bili u logorima. 

Napao je i Zorana Milanovića: "Milanović kaže - ili mi ili oni. Pa za Boga miloga, dokle više mi ili oni?? Ja mu poručujem: i mi i oni smo protiv tebe!" 

Naveo je i kako će se izboriti da hrvatski narod u Bosni i Hercegovini bude "ne konstitutivan, nego suvere. Cirkus je i 'vamo i tamo".