Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kaže da daje panične izjave

Nastavlja se rat između Andreja Plenkovića i Miroslava Škore: "Njegova Vlada nije parodija, nego tragedija"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je premijer Plenković predizborni skup Miroslava Škore prozvao parodijom Večernje škole, Škoro mu je uzvratio poručivši kako njegova vlada nije parodija, već tragedija.

U objavi na Facebooku Škoro je ustvrdio kako Plenković daje panične izjave te poručio kako je ono je ono što rade on i njegovi birokrati - tragično. 

Pročitajte i ovo Mišel Jakšić, Peđa Grbin Iz minute u minutu Jakšić nakon sastanka SDP-a i DP-a: "Ima šanse za konstituranje Sabora" Slika nije dostupna ''riješit ćemo to'' Plenković: ''Šteta što Culej nije gledao Škoru na sučeljavanju, da vidi raskoš, znanje, elokvenciju...''

"Politički pokret ljudi željnih promjena koji se okupio oko mene sve je samo nije parodija. Zna to i (uskoro bivši) premijer Plenković, zato i daje panične izjave. Neki bi njegovu vladu možda nazvali parodijom, ali ja mislim da je točnije reći da se radi o tragediji. Parodija zabavlja ljude, a ovo što rade Plenković i njegovi birokrati nije nimalo zabavno, već je upravo tragično. Tog briselskog činovnika i nekolicinu njegovih ministara bez dana radnog iskustva nijedan poduzetnik, uključujući mene, nikad ne bi zaposlio u svojoj tvrtki. Zašto onda da nam vode državu?!

Došao je njihov kraj i oni to znaju! 22. prosinca hrvatski će im narod na izborima poslati jasnu poruku da je vrijeme da pakiraju kofere. Plenkoviću i njegovoj kandidatkinji to, vjerujem, neće teško pasti zato što im je Hrvatska tek jedna stanica. Poslušno su izvršavali zadatke, zanemarujući pritom volju hrvatskog naroda, pa će sigurno biti nagrađeni briselskim i inim sinekurama.

A mi ćemo dalje bez njih, popraviti sve ono što su uništili i degradirali. Vratimo Hrvatsku narodu – SAD IL' NIKADA!" oglasio se Škoro.

  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene