Predizborni skup Miroslava Škore u Lisinskom (Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL)
Predizborni skup Miroslava Škore u Lisinskom (Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL) Foto: Sanjin Struki?/PIXSELL

Nakon što je premijer Plenković predizborni skup Miroslava Škore prozvao parodijom Večernje škole, Škoro mu je uzvratio poručivši kako njegova vlada nije parodija, već tragedija.


U objavi na Facebooku Škoro je ustvrdio kako Plenković daje panične izjave te poručio kako je ono je ono što rade on i njegovi birokrati - tragično. 

Vezani članci Miroslav Škoro Miroslav Škoro otkrio što će učiniti u 2. krugu izbora: "Puno vas mi je slalo poruke. Ja ću na listiću zaokružiti broj 3" Andrej Plenković Plenković opet napao Milanovića i prozvao medije: "Čovjek laže. Laži i manipulacije plasira i kroz svoje ljude u medijima"

"Politički pokret ljudi željnih promjena koji se okupio oko mene sve je samo nije parodija. Zna to i (uskoro bivši) premijer Plenković, zato i daje panične izjave. Neki bi njegovu vladu možda nazvali parodijom, ali ja mislim da je točnije reći da se radi o tragediji. Parodija zabavlja ljude, a ovo što rade Plenković i njegovi birokrati nije nimalo zabavno, već je upravo tragično. Tog briselskog činovnika i nekolicinu njegovih ministara bez dana radnog iskustva nijedan poduzetnik, uključujući mene, nikad ne bi zaposlio u svojoj tvrtki. Zašto onda da nam vode državu?!

Došao je njihov kraj i oni to znaju! 22. prosinca hrvatski će im narod na izborima poslati jasnu poruku da je vrijeme da pakiraju kofere. Plenkoviću i njegovoj kandidatkinji to, vjerujem, neće teško pasti zato što im je Hrvatska tek jedna stanica. Poslušno su izvršavali zadatke, zanemarujući pritom volju hrvatskog naroda, pa će sigurno biti nagrađeni briselskim i inim sinekurama.

A mi ćemo dalje bez njih, popraviti sve ono što su uništili i degradirali. Vratimo Hrvatsku narodu – SAD IL' NIKADA!" oglasio se Škoro.