Ivo Josipović (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)
Ivo Josipović (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Bivši predsjednik RH Ivo Josipović objavio je na društvenim mrežama snimku svoj nastupa na klaviru nakon ulaska Hrvatske u EU, bosnuvši pritom aktualnu Predsjednicu.


Bivši predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović, koji je izgubio utrku za novi mandat 2015. godine od aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, objavom na društenim mrežama prokomentirao je pjevaćke aktivnosti Predsjednice u kampanji i izvan nje.

Vezani članci Otvaranje kutija nakon izbora Objavljeni detaljni rezultati predsjedničkih izbora: Pogledajte kako su glasali vaši susjedi Vinko Gegić Bobetko u stožeru Kolinde Grabar-Kitarović Show u stožeru Grabar-Kitarović: Obožavatelj vikao o sotoni, četnicima i zvijezdi petokraki, novinarima zaprijetio incidentom

"Predsjednica Republike, vidjeli smo više puta, prekrasno pjeva! Kaže, odlično i svira, ali nema klavir jer ga je donirala. Valjda nije donirala i ona dva koja ima u Uredu!

Mogla bi pozvati građane i medije da im tamo pokaže svoje pijanističke vještine koje siguno ne zaostaju za njenim pjevačkim sposobnostima. Evo, da je podsjetim na klavir u njenom Uredu", napisao je Josipović i dometnuo poveznicu na YouTube, točnije video u kojem on svira na klaviru nakon objave da je Hrvatska postala članicom Europske unije. 

Nakon što je u medije procurio zadnji "nastup" Predsjednice, koja je zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću pjevala za rođendan i poslala mu posebnu tortu, uslijedio je niz reakcija.

Snimku je na Facebooku objavio Nikola Grmoja, ustvrdivši da "predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović koja se za novi mandat bori i najavom borbe protiv korupcije pjesmom čestita rođendan višestrukom uskočkom optuženiku Milanu Bandiću". 

Grabar-Kitarović poslala je priopćenje u kojem je istaknula kako će "ponovno zapjevati sa svojim narodom" i da se "nema namjeru ikome ispričavati zbog toga".