Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NOVO PODRHTAVANJE

Banija se opet trese: "Jak, glasan tutanj u zemlji. Jak potres... Užas"

Potres na Baniji
Potres na Baniji Foto: screenshot EMSC
U kasnim satima u petak novi potres na Baniji. Po prvim podacima EMSC-a, bio je jačine 3,0 po Richteru. Hrvatski seizmolozi objavili su kasnije da je bio jačine 3,2 po Richteru.

Nešto iza 23 sata u petak Baniju je pogodio novi potres. Po prvim podacima EMSC-a, bio je jačine 3,0 po Richteru, s epicentrom 7 kilometara jugoistočno od Siska.

Pročitajte i ovo Branka Bakšić Mitić, Peđa Grbin, Kristina Ikić Baniček - 5 SDP u Petrinji Tri godine straha, patnje i žudnje: "Nepovratno su izgubljene. Obnova treba biti u fokusu Vlade, a ne prigodno slikanje s ključevima i psom" Andrej Plenković, gospođa Blaža i Flekica Tri mučne godine Plenković dijelio ključeve i opalio selfi s Flekicom, ali ljudi ni danas ne mogu u svoje stanove

Hrvatski seizmolozi objavili su nešto kasnije da je bio jačine 3,2 po Richteru.

"Jak, glasan tutanj u zemlji. Jak potres... Užas", jedno je od svjedočanstava na EMSC-u. "Sisak, trese dosta", "Neugodan zvuk i vibracija", "Dosta jak udar, dubok... Jako neugodan osjećaj", "Nakon dugo vremena je baš jako zatreslo", "Dva vrlo jaka udarca", "Tutnjalo kao grmljavina i odjednom bum", neka su od svjedočanstava. 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene