Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dobre vijesti za gospodarstvo

''Zašto stalno kasnite?'': Premijer Plenković napokon odgovorio na pitanje koje zanima sve novinare

Premijer Andrej Plenković komentirao je aktualnosti i napokon odgovorio na pitanje zašto stalno kasni.

Restart koalicija predstavila je program za izbore, a na pitanje kako komentira prozivke da je njegova Vlada korumpirana, premijer Andrej Plenković obrušio se na Davora Bernardića.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević formiranje vlasti i EU izbori Tomašević o Plenkoviću: "Meni je to izraz slabosti i nesigurnosti." Uputio je poruku i SDP-u Andrej Plenković Vodi listu Plenković predstavio listu za europske izbore pa se obrušio na SDP: "Oni su gubitnici, ja im jamčim da do 76 neće doći"

''Nisam to ni čitao ni slušao, Bernardić nije sposoban biti lider oporbe, a kamoli voditi Vladu'', rekao je predsjednik Vlade dok je čistio mrljicu na sakou. Dodao je da se veseli sučeljavanjima na kojima će podvući crtu i vidjet će se što je napravila njegova Vlada. Podsjetio je na mjere suzbijanja korone i pomoći gospodarstvu i najavio da sad slijede napori za aktiviranje turizma. ''Naći ćemo sredstva za one koje bude potrebno'', obećao je novu pomoć za posrnulo gospodarstvo.

Komentirajući pregovore sa sindikatima, izrazio je zadovoljstvo što su postigli rješenje s javnim službama, a nada se da će i s državnim.

Na pitanje hoće li na listi HDZ-a biti Maja Grba Bujević odgovorio je da su primili prijedlog i da će ga razmotriti. Za nabavu borbenih aviona rekao je da se od toga ne odustaje, ali su ponuditeljima produljili rok zbog koronavirusa.

''Zašto uvijek kasnite?'' pitala je premijera naša novinarka Ema Branica, a on se izvukao na obveze. ''Vidjet ćete uskoro koliko je Hrvatska dobila sredstava... Imali smo pregovore... Uži kabinet'', odgovorio je premijer kao da je samo danas zakasnio, a ne da je to uobičajena praksa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene