Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Angela ili Melania?

Pored žive Melanije pitaju se gdje je Donald? Pogledajte kako su političari odgovorili s kim bi radije na ručak

Sudionici drugog sučeljavanja na portalu DNEVNIK.hr na kraju rasprave su odgovorili s kim bi radije otišli na ručak - Melanijom Trump ili Angelom Merkel

Tijekom drugog predizbornog sučeljavanja na portalu DNEVNIK.hr burna rasprava vodila se po pitanju migrantske krize pa je tako u jednom trenu vidno uzrujanog Davora Božinovića reporter Mislav Bago zamolio da se smiri jer će mu otkazati srce.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković zadnji dan kampanje Nova TV pozvala Andreja Plenkovića i Zorana Milanovića na sučeljavanje Demontaža Sabine Tandare Knezović Tema korupcija i pravosuđe Demontaža Sabine Tandare Knezović: Pogledajte oko kojih je pitanja najviše zaiskrilo među gostima

Iako se na sučeljavanju vodila žestoka rasprava zadnje pitanje izmamilo je osmijeh na lica Davora Božinovića (HDZ), Nine Raspudića (Most), Stjepe Bartulica (Domovinski pokret) i Joška Klisovića (Restart).

Bago je sudionike sučeljavanja pitao koga bi izabrali da dobiju poziv za ručak od Melanije Trump i Angele Merkel

Dok je Božinović poručio kako bi se odlučio s Angelom Merkel jer se u politici uvijek vodi raciom, Bartulica je odgovorio kako je njegov izbor Donald Trump, ali ako baš mora birati između njemačke kancelarke i prve dame SAD-a, izabrao bi Merkel jer ona ima odgovornost za donošenje odluka. 

„Pitao bih Melaniju hoće li i suprug biti na ručku. Ako da, onda bih otišao s njima da razgovaramo o nekim hrvatskim problemima. Ako nema supruga, onda s Merkel “, kazao je Raspudić.

Joško Klisović je pak poručio kako bi prvo napravio diplomatsku pripremu, ali bi trenutno prije otišao na ručak s Merkel.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene