Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obersnel za gradonačelnika

Komadina, Butorac i Frković predali kandidature za župana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidature za primorsko-goranskog župana predali su Zlatko Komadina (koalicija SDP-HNS-HSU-IDS-HSLS-ARS-SDAH-ZS), Franjo Butorac (PGS) i Goran Frković (Akcija mladih), doznaje se iz Županijskog izbornog povjerenstva.

PGS je također predao i kandidacijsku listu za županijsku Skupštinu, a prije vikenda to je učinila koalicija predvođena SDP-om. Kandidacijske izborne liste za Gradsko vijeće danas su predali PGS, zatim ZS i Akcija mladih, a kandidaturu za gradonačelnika Nikola Ivaniš (PGS), Aljoša Babić (ZS) i Predrag Blečić (Akcija mladih), doznaje se iz riječkog Gradskog izbornog povjerenstva.

Pročitajte i ovo Stričak i Bosilj Tko se predozirao? Žestoko se posvađali gradonačelnik i župan: "U kakvoj deluziji živi HDZ-ovac koji se s 2,02 promila tuče u cajkaškom klubu?" Slika nije dostupna Župan i gradonačelnik u 'prosvjedu' zbog obilaznice

Listu za riječko Gradsko vijeće predali su prije vikenda koalicija SDP-HNS-IDS-HSLS-HSS-ARS-SDAH te HSP i HSU, a Vojko Obersnel predao je kandidaturu za riječkog gradonačelnika. Izborna povjerenstva će sutra, kad istječe rok za predaju kandidatura, dežurati od 9 do 24 sata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene