Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kandidature za primorsko-goranskog župana predali su Zlatko Komadina (koalicija SDP-HNS-HSU-IDS-HSLS-ARS-SDAH-ZS), Franjo Butorac (PGS) i Goran Frković (Akcija mladih), doznaje se iz Županijskog izbornog povjerenstva.


PGS je također predao i kandidacijsku listu za županijsku Skupštinu, a prije vikenda to je učinila koalicija predvođena SDP-om. Kandidacijske izborne liste za Gradsko vijeće danas su predali PGS, zatim ZS i Akcija mladih, a kandidaturu za gradonačelnika Nikola Ivaniš (PGS), Aljoša Babić (ZS) i Predrag Blečić (Akcija mladih), doznaje se iz riječkog Gradskog izbornog povjerenstva.

Vezani članci Slika nije dostupna Sukob u SDP-u: Komadina napustio sjednicu Slika nije dostupna Hoće li Obersnel opet zasjesti u fotelju gradonačelnika?

Listu za riječko Gradsko vijeće predali su prije vikenda koalicija SDP-HNS-IDS-HSLS-HSS-ARS-SDAH te HSP i HSU, a Vojko Obersnel predao je kandidaturu za riječkog gradonačelnika. Izborna povjerenstva će sutra, kad istječe rok za predaju kandidatura, dežurati od 9 do 24 sata.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju