Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Split čekaju teške 4 godine"

"Voli vas vaš Žele": Kerum se oglasio nakon poraza na izborima i poslao poruku biračima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željko Kerum oglasio se na Facebooku nakon što u nedjelju nije uspio izboriti ulazak u drugi krug izbora za gradonačelnika Splita.

U izbornoj noći poručio je da mu je laknulo što nije prošao u drugi krug, a sada je dao i detaljnije objašnjenje. Smatra kako ni u čemu nije pogriješio te su svi bili protiv njega.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Nevjerojatne optužbe Plenković komercijalne televizije krivi za za izborni neuspjeh: "Namjerno ste krivo izgovarali ime Davora Filipovića. Tu bozu možete prodavati samo nekome naivcu" Slika nije dostupna Val promjena Odlazak divova: Nakon godina na vlasti više nisu na čelu županija i gradova. Hoće li gubitnici izbora otići iz politike?

Zahvalio je svojim biračima i poručio kako Split sada čekaju teške četiri godine i presude u slučaju dr. Kneževića i Spaladium Arene. 

"Radi se o financijskim opterećenjima teškim stotine milijuna kuna. Za vrijeme kampanje stalno sam o tome razmišlja. Šta ako pobjedim i kako to platit kad grad te novce nema? Otić će u blokadu i onda nema projekata, samo će se održavat hladni pogon. Taj problem možemo riješit jedino sa državom, odnosno vladom ako nam budu željeli pomoć. O prometnicama i gužvama da ne govorim. Kampanja je zabavna i šaljiva, ali kad sve prođe ovi problemi dolaze", napisao je Kerum.

U objavi se pita može li na Markov trg Split ići spašavati Bojan Ivošević, Puljkov kandidat za zamjenika, koji se, kako kaže Kerum, ruga sa Splitom i svetim Dujom. 

"Ovo su pitanja koja će postat jedino važna kada se slegne prašina. Birajte mudro, prije svega mislite na sebe jer su se ona i on za sebe već pobrinuli.

Voli vas vaš Žele", poručio je Kerum.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene