Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nemaju protukandidate

Plenković dva tjedna prije izbora: "HDZ je u ovom trenutku već pobijedio u 48 jedinica lokalne samouprave"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u ponedjeljak je ocijenio kako je HDZ, dva tjedna prije lokalnih izbora, već pobijedio u čak 48 jedinica lokalne samouprave jer tamo nemaju protukandidate.

"HDZ je u ovom trenutku već pobijedio u 48 jedinica lokalne samouprave, što govori o snazi HDZ-ovih kandidata i snazi stranke", rekao je Plenković nakon sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a a vezano uz početak kampanje za lokalne izbore", kazao je Plenković.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači? Andrej Plenković Vodi listu Plenković predstavio listu za europske izbore pa se obrušio na SDP: "Oni su gubitnici, ja im jamčim da do 76 neće doći"

"Naime, prema podacima koje imaju u HDZ-u, u čak 47 ili 48 jedinica lokalne samouprave HDZ-ovi kandidati za čelna mjesta gradonačelnika, odnosno općinskih načelnika, nemaju protukandidate", dodao je.

"Imamo već četiri gradonačelnika - u Pakracu, Skradinu, Ninu i Hrvatskoj Kostajnici, ostalo su načelnici općina", istaknuo je Plenković.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene