Andrej Plenković
Andrej Plenković Foto: Tomislav Miletic/Pixsell

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u ponedjeljak je ocijenio kako je HDZ, dva tjedna prije lokalnih izbora, već pobijedio u čak 48 jedinica lokalne samouprave jer tamo nemaju protukandidate.


"HDZ je u ovom trenutku već pobijedio u 48 jedinica lokalne samouprave, što govori o snazi HDZ-ovih kandidata i snazi stranke", rekao je Plenković nakon sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a a vezano uz početak kampanje za lokalne izbore", kazao je Plenković.

Vezani članci Davor Filipović, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba Filipović o tužbi Škare Ožbolt: "Pokušava kontrolirati štetu koju si je sama napravila" Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković Plenković pozvao građane na cijepljenje: "Dao sam vrlo jasnu zadaću ministru zdravstva i HZJZ-u"

"Naime, prema podacima koje imaju u HDZ-u, u čak 47 ili 48 jedinica lokalne samouprave HDZ-ovi kandidati za čelna mjesta gradonačelnika, odnosno općinskih načelnika, nemaju protukandidate", dodao je.

"Imamo već četiri gradonačelnika - u Pakracu, Skradinu, Ninu i Hrvatskoj Kostajnici, ostalo su načelnici općina", istaknuo je Plenković.