Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dolazi novo razdoblje

Mlinarević pozvao Osječane da izađu na izbore: "Za Osijek i Hrvatsku ovo je povijesni trenutak"

Berislav Mlinarević
Berislav Mlinarević Foto: DNEVNIK.hr
Pred izbornu šutnju biračima se posljednji put obratio i kandidat Domovinskog pokreta Berislav Mlinarević, koji se za mjesto gradonačelnika Osijeka bori s HDZ-ovim Ivanom Radićem. Mlinarević je rekao da se Osijek kao i Hrvatska nalazi na povijesnoj prekretnici te Osječane još jednom pozvao da u što većem broju izađu na izbore. Još je jednom komentirao i političke protivnike.

"Vidjeli ste moje prvo predstavljanje, na njemu sam rekao da je pet do 12 i zaista tako mislim", poručio je Mlinarević Osječanima i dodao kako dolazi prijelazno razdoblje koje će biti ključno.

To prijelazno razdoblje, istaknuo je, prepoznali u Splitu, Šibeniku i drugim gradovima, ocijenivši da je izlaznost osječkih birača u prvom krugu izbora bila premala.

"Nije shvaćen taj povijesni trenutak da za Osijek i Hrvatsku dolazi novo financijsko razdoblje koje bi trebalo potaknuti razvoj grada i moramo biti svjesni da to trebaju činiti ljudi koji to znaju", naveo je.

Mlinarević je kazao kako se u drugom smjeru trebaju zaokrenuti svi negativni smjerovi koji su se do sada događali te da je stoga ovo povijesni trenutak za Grad Osijek.

Na pitanje novinara što misli kada navodi da će se u slučaju pobjede Radića gradska politika voditi iz središnjice HDZ-a, odgovorio je kako je njegov protukandidat mlada osoba "koja je već sada stranački vojnik i vrlo će vjerojatno djelovati tako".

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene