Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gdje joj je pamet?

Bježala preko granice iako joj je izrečena mjera samoizolacije, pa zaradila kaznu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog kršenja samoizolacije i napuštanja mjesta prebivališta i teritorija Hrvatske osječko-baranjska policija prijavit će Državnom inspektoratu 38-godišnju hrvatsku državljanku, izvijestila je u ponedjeljak policija u Osijeku.

Nad 38-godišnjom hrvatskom državljankom, osumnjičenom za kršenje Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, osječko-baranjska policija provela je kriminalističko istraživanje, nakon što je jučer oko 10:15 zatečena na graničnom prijelazu Duboševica na izlazu iz Hrvatske u Mađarsku.

Provedenom graničnom kontrolom utvrđeno je da ima mjeru samoizolacije te se nije pridržavala epidemioloških mjera i izolacije koja joj je određena od 19. do 29. studenoga, do ponoći, te je krenula na put napustivši mjesto prebivališta, priopćeno je iz Policijske uprava osječko-baranjske.

Pročitajte i ovo Aplikacija Stop COVID-19 Nije zaživjela ni aplikacija I dalje se taje: 17.000 zaraženih osoba u samoizolaciju je poslalo 41.600 kontakata

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potvrdili iz Vlade Andrej Plenković mora u samoizolaciju: Premijerova supruga Ana pozitivna na koronavirus, testirao se i premijer

Državnom inspektoratu policija je dostavila obavijest o počinjenom prekršaju, a 38-godišnjakinji je zabranjen izlaz iz Republike Hrvatske, dodaju iz PU.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene