Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Racije u Zagrebu i Zadru

Policija opet u akciji: Zbog kršenja mjera uhićen predsjednik udruge, u raciji otkriveno i oružje i droga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je opet provodila racije u Zagrebu i Zadru. Policijski su službenici u prostorima jedne udruge pronašli plinski pištolj, patrone, mačetu, sablju i samostrel, a vlasnica zadarskog ugostiteljskog objekta zaradila je kaznu zbog posluživanja gostiju.

Državni inspektorat je udruzi na području Trnja izdao usmenu zabranu obavljanja neregistrirane ugostiteljske djelatnosti, najkraće na 30 dana, zbog prekoračenja radnog vremena i nedozvoljenog broja okupljenih osoba.

Predsjednik udruge priveden je u službene prostorije zbog sumnje na širenje i prenošenje zarazne bolesti. U prostoru udruge pronađene su dvije uzgojene sadnice marihuane te je obavljen očevid te će se provesti kriminalističko istraživanje i podnijeti kaznena prijava. Također, 40-godišnjak je posjedovao plinski pištolj i dva komada patrona, mačetu, sablju, samostrel i preklopni nož.

Pročitajte i ovo Nove mjere za koronavirus - Ilustracija - 1 Više od 400 tisuća umrlih Blaže mjere uoči Božića: Dok Hrvatska steže uzde, veliki dio Europe ih oprezno otpušta

Dvije ženske osobe zatečene su u udruzi s manjom količinom marihuane i speeda i drobilica s marihuanom te će biti provedeno kriminalističko istraživanje.

  Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oglušio se na zapovijedi Velika racija zagrebačke policije, zbog širenja zaraze priveden vlasnik kluba

Vlasnica ugostiteljskog objekta u Biogradu posluživala goste lokala

Iz PU zadarske javljaju da je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela širenja i prenošenja zarazne bolesti. Naime, policijski su službenici provodili nadzor nad ugostiteljskim objektima u Turnju, kako bi utvrdili poštuju li ugostitelji mjere Stožera. Prilikom kontrole zatekli su otvoren ugostiteljski objekt u kojem se nalazilo šest osoba koji su sjedili za šankom, nisu se pridržavali epidemioloških mjera te ih je vlasnica lokala posluživala.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nacionalno zatvaranje Ništa od blažih mjera u Austriji: "Morat ćemo živjeti s masovnim ograničenjima i nakon 7. prosinca''

Ugostiteljica je zaradila kaznenu prijavu te je predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene