Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kako je nabavila cjepivo?

VIDEO Učiteljica cijepila učenika pa je policija uhitila: "Bit ćeš dobro, nadam se"

Cjepivo protiv koronavirusa
Cjepivo protiv koronavirusa Foto: DNEVNIK.hr
Učiteljica koja je uhićena zbog cijepljenja 17-godišnjaka u svom domu. On je, navodno, pristao na cijepljenje, ali nejasno je kako je učiteljica nabavila cjepivo. Prijeti joj i do četiri godine zatvora.

Laura Russo (54) uhićena je nakon što je cijepila 17-godišnjeg učenika u svom domu. Ona nema nikakvog medicinskog iskustva te predaje biologiju u njujorškoj školi. Navodno se učenik želio cijepiti.

Ako bude osuđena, prijeti joj kazna do četiri godine zatvora.

Policija kaže da nije jasno kako je gospođa Russo došla do navodnog cjepiva, niti o kojem je cjepivu riječ. Trenutno je Pfizer-BioNTech jedini odobren za Amerikance mlađe od 18 godina.

Objavljena je i snimka na kojoj se čuje kako učiteljica govori učeniku - "Bit ćeš dobro, nadam se. Izvolite. Cjepivo kod kuće".

Dužnosnici kažu da su dječakovi roditelji pozvali policiju nakon što je došao kući i rekao im što se dogodilo, piše BBC.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Vršit ćemo pritisak ograničavanjem'' Francuski predsjednik najavio oštre poteze: ''Stvarno želim raspi**iti necijepljene, do kraja. To je naša strategija''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Moli skeptike da prime dozu VIDEO Antivakser i otac troje djece danas nagovara ljude da se cijepe protiv COVID-a: "Ne želite završiti kao ja"

Upravitelj srednje škole rekao je da je učiteljica "zaposlenica okruga koja je udaljena iz učionice te je preraspoređena dok čeka rezultate istrage".

Optužena je za prakticiranje medicine bez potrebnih dozvola, a ročište je zakazano da 21. siječnja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene