Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TEORETIČAR ZAVJERE

Tvrdio da korona ne postoji, organizirao ilegalna okupljanja, no potom se dogodilo ono najgore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hans Kristian Gaarder govorio je da je koronavirus poput prehlade. Zarazio se nakon što je organizirao dva nelegalna okupljanja i preminuo.

Teoretičar zavjere Hans Kristian Gaarder (60) preminuo je 6. travnja, nedugo nakon što je na svom imanju organizirao dva nelegalna okupljanja. Koronapartyiji organizirani su 26. i 27. ožujka.

Pročitajte i ovo Ilustracija ipak su rijetke Otkrivene dvije nove nuspojave cjepiva protiv korone: Pregledali kartone čak 99 milijuna ljudi, ovo su rezultati Ilustracija prodor koronavirusa Obustavljena istraga! Osoblje Doma za starije i nemoćne u Splitu nije krivo za 18 smrtnih slučajeva

Hans Kristian Gaarder ubrzo nakon toga dobio je koronu. Nije se testirao, a korona mu je potvrđena nakon što je preminuo, piše newsinenglish.no.

Nikome nije želio priznati da je bolestan. Cijelo vrijeme tvrdio je da je koronavirus poput prehlade.

Policija još uvijek utvrđuje koliko ljudi je bilo prisutno na ilegalnim okupljanjima, a za sada je detektirano 12 zaraženih.

"Ovo je podsjetnik na to koliko je virus opasan i koliko je bitno da se držimo mjera", rekao je doktor Are Løken, javlja Daily Mail. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene