Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izmještanje u nedjelju

Splitski stožer donio odluku: 86 korisnika doma za starije idu u samoizolaciju, ostali u karantenu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije u subotu popodne donio je odluku o samoizolaciji 86 korisnika Doma za starije i nemoćne, dok će ostali, odnosno njih 105, biti smješteni u karantenu na Duilovu.

Kako su naveli u priopćenju, odlučeno je da 86 teže pokretnih korisnika Doma ostane po jedan u sobi u Domu za starije i nemoćne u Vukovarskoj, dok će ostali korisnici biti izmješteni u karentenu sa zasebnim sanitarnim čvorom, svatko u svojoj sobi, u hotelu "Zagreb" na Duilovu.

Pročitajte i ovo Tomislav Novinščak Zoran prikaz zašto se zaraza toliko širi Dok je zaraženi mladić partijao u prepunom zagrebačkom klubu, bolnice su se punile: Put od ovakvih suludih poteza do bolničkih kreveta nije tako dalek Željka Karin, ravnateljica NZJZ SDŽ Nitko ih ni ne sprječava Mjere za Torcidu ne vrijede? Mimohod za Vukovar nisu prijavili, nisu se baš nosile ni maske, a svi nadležni peru ruke

Iz preventivnih razloga svaki od korisnika bit će pojedinačno testiran i ostaje u samoizolaciji.

"S obzirom na osoblje koje je pozitivno na koronavirus ili se nalazi u samoizolaciji dio njih će se zamijeniti sa sedam medicinskih sestara Županijskog Doma zdravlja te u dogovoru s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku sa osam njegovateljica i više medicinskih sestara. Izmještanje korisnika bit će obavljeno tijekom sutrašnjeg dana", navodi se na kraju priopćenja. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene