Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kilometarske kolone

I slovenski premijer prati stanje na cestama: "Podsjećamo ponovno da će ulazak u Sloveniju biti izuzetno težak"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenski premijer Janez Janša na svom je Twitteru podijelio članak s našeg portala o gužvama na graničnim prijelazima te poslao upozorenje građanima Slovenije.

Slovenski premijer Janez Janša, čini se, pomno prati stanje na graničnim prijelazima. Naime, već drugi dan zaredom putnici satima čekaju u kilometarskim kolonama kako bi izbjegli zabranu kretanja i e-Propusnice te blagdane ipak proveli sa svojim obiteljima.

Nakon što je retvitnuo članak našeg portala o današnjim gužvama, na svojem je Twitteru Janša istaknuo i upozorenje svima onima koji će se vraćati iz Hrvatske u Sloveniju ili preko Slovenije do zemlje iz koje su došli.

"Podsjećamo vas ponovno da će ulazak u Sloveniju (i mnoge druge zemlje EU-a) biti izuzetno težak tijekom i nakon praznika. Ne prelazite granicu", napisao je Janša u svojem tvitu.

Hrvatski autoklub već dva dana javlja o velikim gužvama na graničnim prijelazima.

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić i Tatjana Juraić - 1 višesatno čekanje Kolaps na Bregani: "Od ponoći je prošlo više od 21.000 putnika, sve usporavaju oni koji ne pripreme dokumente na vrijeme"

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić na graničnom prijelazu Macelj NAKON ODLUKE STOŽERA Velike gužve na granici sa Slovenijom za ulazak u Hrvatsku - mnogi pokušavaju ući bez PCR testa

Pojačan je promet na važnijim cestama i graničnim prijelazima, a zbog pojačanih kontrola i najavljenih mjera tijekom blagdana stvaraju se kilometarske kolone.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene