Beogradska arena pretvorena u COVID centar
Beogradska arena pretvorena u COVID centar Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell

Zbog fotografije polugole pacijentice beogradske COVID Arene koja se širi društvenim mrežama reagirao je i Goran Vesić, zamjenik gradonačelnika koji traži hitnu istragu.


Žena bujnog poprsja snimljena je u donjem rublju dok se presvlačila u svom odjeljku u Beogradskoj areni koja je pretvorena u COVID centar zbog velikog broja oboljelih u tome gradu. Fotografija polugole pacijentice munjevito se širi društvenim mrežama, a zbog cijelog slučaja reagirao je i Goran Vesić, zamjenik gradonačelnika Beograda, tražeći hitnu istragu. 

Do Vesićeve reakcije nije bilo potpuno jasno gdje je i kada fotografija nastala, no u njegovu je priopćenju potvrđeno da je fotografiju snimio nepoznat netko upravo u Areni u kojoj su smješteni oboljeli od COVID-19.

O svemu su obaviješteni i nadležni organi, a Vesić je naglasio da je objavom tih fotografija počinjeno kazneno djelo i da svi koji su u tome sudjelovali moraju odgovarati jer je povrijeđena privatnost pacijentice.

"Zatražio sam danas od direktora Beogradske arene Gorana Grbovića da se hitno istraži kako je došlo do objavljivanja slika žene iz privremene COVID bolnice u Beogradskoj areni. Direktor Arene već se obratio Vojsci Srbije, koja vodi bolnicu i Ministarstvu unutarnjih poslova", napisao je Vesić, dodajući da su skandalozne fotografije objavljene na Instagramu i tijekom utorka proširene po društvenim mrežama. 

Koronavirus u Sloveniji Korona ipak ne posustaje u Sloveniji, gotovo trećina testiranih pozitivna: "Ima li još onih koji dvoje jesu li nužne oštrije mjere?"

Melania i Donald Trump Odbijao ju je držati za ruku, ostavljao je da kisne i naređivao joj da sjedi, a Melania sad planira poduzeti korak na koji je dugo čekala?

"Bijesan sam. Grad Beograd, kao ni Vojska Srbije, ne snose krivicu za ovaj skandal, ali smo dužni ispričati se ovim ženama i njihovim obiteljima i obećati im da će oni koji su krivi za ovaj skandal i odgovarati", poručio je Vesić. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju