Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

27 DANA BILA NA RESPIRATORU

Prvi smrtni slučaj u Primorsko-goranskoj županiji: Preminula 69-godišnjakinja bila je teški kardiovaskularni bolesnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Primorsko-goranska županija danas je objavila kako imaju prvu žrtvu koronavirusa. Riječ je 69-godišnjoj ženi koja je od dolaska u riječki KBC bila na respiratoru.

Prvi smrtni slučaj osobe oboljele od koronavirusa potvrđen je u utorak u Primorsko-goranskoj županiji, a riječ je o 69-godišnjoj ženi koja je bila teški kardiovaskularni i vaskularni bolesnik te je od dolaska u riječki KBC bila na respiratoru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Većina hospitaliziranih necijepljena Epidemiolog upozorio na zabrinjavajuće stanje u bolnicama: ''Daleko je od onoga što se smatra podnošljivim'' Slika nije dostupna NADA ZA BOLJI TURIZAM Primorsko-goranska županija predložila nove mjere. Ako ih prihvati Stožer na snagu stupaju od ponedjeljka

Ravnatelj riječkog KBC-a Davor Štimac novinarima je izjavio kako je umrla žena 27 dana na respiratoru, a svi pokušaji da joj se stanje sanira nisu bili uspješni, prvenstveno zbog ozbiljnih komorbiditeta.

Izvijestio je da je u toj bolnici trenutno 14 zaraženih, a jedna pacijentica skinuta je s respiratora i premještena u Pulu.

Svi oboljeli su na Klinici za infektologiju, imaju srednje teške do blage simptome, rekao je Štimac.

Nema pacijenata na drugoj lokaciji za smještaj oboljelih od koronavirusa u riječkom KBC-u - zgradi Klinike za otorinolaringologiju.

Oboljeli s vrlo blagim simptomima ili bez njih smještaju se u dijelu crikveničke Thalassotherapije. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene