Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DOZNAJE PROVJERENO

(Ne)transparentna nabava testova za koronu: Jedna tvrtka čak nema HALMED-ovu dozvolu! ''Određeni pojedinci iskoristili su kriznu situaciju..."

Aktualno Galerija Provjereno: Test na koronavirus - 1 Provjereno: Test na koronavirus - 1 Foto: Provjereno Provjereno: Test na koronavirus - 2 Provjereno: Test na koronavirus - 2 Foto: Provjereno Provjereno: Test na koronavirus - 3 Provjereno: Test na koronavirus - 3 Foto: Provjereno +0 Provjereno: Test na koronavirus - 4 Galerija 1/4 >>
Nekima je koronakriza poslovno bila nimalo krizna! Doznajemo - jedna od dvadesetak tvrtki koja sudjeluje u biznisu s testovima za koronu uopće nema dozvolu za tu vrstu djelatnosti! Potvrdio nam je to i HALMED. Dok jedina domaća tvrtka koja se bavi proizvodnjom takvih testova, gotovo uopće ne sudjeluje u tom poslu s robnim zalihama - državnim centralnim mjestom nabave u krizi. Ali zato surađuje i svoje proizvode plasira u inozemstvu! Kako se to točno nabavljaju testovi za COVID-19? Zašto nije zaživjela objedinjena nabava? Zašto ne postoji jedinstvena ili maksimalna cijena?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene