Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglušio se na zapovijedi

Velika racija zagrebačke policije, zbog širenja zaraze priveden vlasnik kluba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski službenici PU Zagrebačke, u noći s petka na subotu proveli su veliku akciju u klubovima i kafićima koji se nisu pridržavali mjera. Priveden je vlasnik jednog objekta.

Na području Maksimira legitimirano je 14 osoba te ih je šest dovedeno u službene prostorije zbog posjedovanja manje količine različitih opojnih droga te zbog prekršaja po Zakonu o osobnoj iskaznici. Također, vlasnik objekta nije se pridržavao odluka Stožera civilne zaštite, oglušio na zapovijedi policijskih službenika te je doveden u policijsku postaju. Nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Širenje i prenošenje zarazne bolesti“, govore iz PU Zagrebačke.

Tri su racije provedene na području zagrebačke Dubrave. Time je obuhvaćeno 46 osoba te je utvrđeno da su se svi pridržavali mjera Stožera, dok je u jednom ugostiteljskom objektu utvrđen prekršaj zbog nedozvoljenog kockanja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kao sardine Ma ne, nema tu nikoga: Policiju uvjeravao da je zatvorio kafić pa u skladištu našli 13 gostiju. Među njima i 69-godišnjak

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Priveden zbog nasilja u obitelji Strava u zagrebačkoj policijskoj postaji, mladić počinio samoubojstvo: "Nije davao znakove da bi naudio..."

U pet je ugostiteljskih objekata na području Velike Gorice provedena racija. U četiri je utvrđeno prekoračenje radnog vremena, a u jednom nepridržavanje mjera Stožera civilne zaštite koje se odnose na broj osoba u zatvorenom ugostiteljskom objektu. Također, racija je provedena i na jednom otvorenom prostoru te je utvrđeno sedam prekršaja zbog ispijanja alkohola na javnom mjestu te su osobama izdanja upozorenja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene