Obavijesti Video Pretražite Navigacija
virus u arbanasima

Korona se probila i u zadarski vrtić: Zaražena časna sestra odgojiteljica, vrtić zatvoren na dva tjedna

Vrtić, ilustracija - 1
Vrtić, ilustracija - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Vrtić, ilustracija - 1 Vrtić, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Prvi dan vrtića - koronavirus - 3 Galerija 1/2 >>
Zadarska podružnica dječjeg vrtića Jordanovac u Arbanasima zatvorena je nakon što je potvrđeno da časna sestra, ujedno i odgojiteljica iz tog vrtića ima koronavirus.

Samoizolacija je određena za 42 osobe. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna odradila jednu smjenu Korona u zadarskom domu za starije: Zaražena sestra otišla na posao prije nego što je dobila rezultate testa Slika nije dostupna Potraga u Zadru Britanac prekršio mjeru samoizolacije: Nestao kad su došli po njega da ga odvedu u karantenu, evo gdje su ga pronašli

"Zaražena odgojiteljica se testirala u petak, a u subotu je dobila rezultate testa. Nakon što smo saznali da je djelatnica pozitivna, postupili smo u skladu sa svim epidemiološkim mjerama, te je samoizolacija propisana za 42 osobe.

Vrtić će biti zatvoren na dva tjedna, a u skladu s epidemiološkim preporukama provest će se dezinfekcija vrtića", kazao je pročelnik za odgoj i školstvo u Zadru Joso Nekić za Zadarski.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene