Nakon što je objavljeno da je ispred KBC-a sestara milosrdnica u Zagrebu medicinskom tehničaru ukraden auto, on je pronađen u rekordnom roku.

Galerija


Pronalazak ukradenog auta obznanila je supruga medicinskog tehničara na svojem profilu na Facebooku.

Vezani članci Koronavirus, ilustracija Stiglo upozorenje: "U brojnim zemljama situacija će postati još gora, prije nego što postane bolja". Na proljeće u Europi još jedno cjepivo? Koronavirus u Švicarskoj I oni se predali pred trećim valom: Zatvaraju trgovine, kafiće i restorane do kraja veljače

"Dragi moji FB prijatelji i prijatelji prijatelja, zaista vam svima od srca hvala. Reagirali ste velikom brzinom i zato je AUTO PRONAĐEN (pomalo razbijen, ali pronađen). Hvala nepoznatom prolazniku koji je prepoznao auto i javio policiji. U ovom kaosu neopisiv je osjećaj znati da ipak nismo sami. HVALA!" napisala je.

Izašao iz 24-satne smjene i doživio šok

Antonio Gašpar, medicinski tehničar u KBC-u Sestre milosrdnice u četvrtak 26. ožujka izašao je iz smjene koja je trajala 24 sata i shvatio da je dok je on radio u bolnici netko odlučio ukrasti njegov automobil.

Nevjerojatno je da se ista situacija dogodila i prije 9 mjeseci, također mu je bio ukraden automobil, i nikada nije pronađen.

Krađa je prijavljena policiji, a automobil je nakon objave u medijima i na društvenim mrežama ubrzo i pronađen.