Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon objave u medijima

Oduševljenje nakon šoka: Ukradeni automobil medicinskog tehničara rekordno brzo pronađen

Ukradeni automobil medicinskog tehničara iz KBC-a Sestara Milosrdnica
Ukradeni automobil medicinskog tehničara iz KBC-a Sestara Milosrdnica DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Ukradeni automobil medicinskog tehničara iz KBC-a Sestara Milosrdnica Ukradeni automobil medicinskog tehničara iz KBC-a Sestara Milosrdnica Foto: DNEVNIK.hr Ukradeni automobil medicinskog tehničara iz KBC-a Sestara Milosrdnica Ukradeni automobil medicinskog tehničara iz KBC-a Sestara Milosrdnica Foto: DNEVNIK.hr +0 Ukradeni automobil medicinskog tehničara iz KBC-a Sestara Milosrdnica Galerija 1/3 >>
Nakon što je objavljeno da je ispred KBC-a sestara milosrdnica u Zagrebu medicinskom tehničaru ukraden auto, on je pronađen u rekordnom roku.

Pronalazak ukradenog auta obznanila je supruga medicinskog tehničara na svojem profilu na Facebooku.

Pročitajte i ovo Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa Koronavirus - ilustracija - 5 Umrle dvije osobe Veći skok novih slučajeva zaraze koronavirusom zabilježen u još jednoj susjednoj zemlji

"Dragi moji FB prijatelji i prijatelji prijatelja, zaista vam svima od srca hvala. Reagirali ste velikom brzinom i zato je AUTO PRONAĐEN (pomalo razbijen, ali pronađen). Hvala nepoznatom prolazniku koji je prepoznao auto i javio policiji. U ovom kaosu neopisiv je osjećaj znati da ipak nismo sami. HVALA!" napisala je.

Izašao iz 24-satne smjene i doživio šok

Antonio Gašpar, medicinski tehničar u KBC-u Sestre milosrdnice u četvrtak 26. ožujka izašao je iz smjene koja je trajala 24 sata i shvatio da je dok je on radio u bolnici netko odlučio ukrasti njegov automobil.

Nevjerojatno je da se ista situacija dogodila i prije 9 mjeseci, također mu je bio ukraden automobil, i nikada nije pronađen.

Krađa je prijavljena policiji, a automobil je nakon objave u medijima i na društvenim mrežama ubrzo i pronađen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene