Dom zdravlja Primorsko-goranske županije izmješta lokacije ambulanti zbog koronavirusa.

Galerija Zaštita od koronavirusa u bolnici Bolnica, ilustracija +0 Panorama - Rijeka

1. Dežurna pedijatrijska ordinacija te prostorija za uzimanje uzoraka krvi za djecu izmještaju se na novu lokaciju u ulici Cambierieva 7 (prostor bivše dječje oftalmologije). Nova lokacija udaljena je svega 50 metara od trenutne lokacije, a raspored rada ostaje nepromijenjen: subotama, nedjeljama blagdanima od 08 do 20 sati. Telefonski broj ordinacije je 051 641-045 i 051 336-046.

Vezani članci Cijepljenje u Njemačkoj Njemačka planira uvesti obavezno cijepljenje za određena zanimanja Lockdown, ilustracija Strože mjere protiv korone stupile na snagu: Samo cijepljeni i oni koji su preboljeli COVID mogu u restorane, kino, klubove...

2. Dežurna stomatološka ordinacija također se izmješta sa sadašnje lokacije (Cambierieva 7) na adresu Studentska 1 u Rijeci, a također će raditi prema dosadašnjem radnom vremenu: subotama, nedjeljama i blagdanima od 08 do 20 sati. Telefonski broj ordinacije je 051 494 896.
3. Dežurna ordinacija obiteljske medicine ostaje u postojećem prostoru (Cambierieva 7) i radi prema dosadašnjem rasporedu: subotama, nedjeljama i blagdanima 8 do 20 sati. Telefonski broj ordinacije je 051 335 588.

Također, obzirom na novonastalu situaciju, svi psihijatri i psiholozi Doma zdravlja PGŽ u svoje redovno radno vrijeme dostupni su za pružanje telefonske psihološke pomoći svim građanima Primorsko-goranske županije.

Kontakte psihijatara i psihologa te više informacija o novostima vezanim za mjere opreza i uputama o postupanju možete pronaći na internetskoj stranici Doma zdravlja PGŽ www.domzdravlja-pgz.hr., navodi Dom zdravlja Primorsko-goranske županije u priopćenju.  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju