Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

DOBRE VIJESTI

Rodila žena zaražena koronavirusom, djevojčica je na svijet došla potpuno zdrava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Bolnici 6 u gradu Harbin rođena je zdrava beba. Iako joj majka trenutačno boluje od upale pluća i zaražena je koronavirusom, testovi novorođene djevojčice su negativni.

Trudnica primljena u bolnicu s upalom pluća izazvanom koronavirusom u gradu Harbin na sjeveroistoku kineske provincije Heilongjiang rodila je zdravu djevojčicu. Liječnici su je porodili carskim rezom.

Pročitajte i ovo Ilustracija u tjedan dana Objavljeni novi podaci: Raste broj zaraženih koronavirusom Ilustracija Preminulo 7 milijuna ljudi Gdje je i kako nastao virus koji nam je okrenuo živote naopako? Poznati rezultati istrage američkih obavještajaca

"Žena je bila u 38. tjednu trudnoće kad joj je otkrivena temperatura od 37,3 stupnja. U četvrtak je testirana na koronavirus i testovi su bili pozitivni", kazala je Na Hui, potpredsjednica Bolnice 6 u gradu Harbin.

Liječnici su odlučili da nema potrebe čekati i žena je porođena isti dan. Rođena je djevojčica teška tri kilograma, piše državna agencija Xinhuanet.

Beba je testirana na koronavirus u petak i u nedjelju, oba testa dala su negativan rezultat. "Majčina temperatura do nedjelje se spustila na normalnu razinu", istaknula je Hui.

Majka i dijete su u karanteni, za njihovu medicinsku skrb i promatranje određena su dva posebna liječnička tima. Bolnica nije otkrila identitet i dob majke.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene