Obavijesti Video Pretražite Navigacija
loše brojke

Šef lokalnog Stožera otkrio zašto je oboren rekord i u Istri: "Na tom tulumu bilo je više od 120 studenata"

Dino Kozlevac
Dino Kozlevac DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Dino Kozlevac Dino Kozlevac Foto: DNEVNIK.hr Dino Kozlevac, načelnik stožera Civilne zaštite Istarske županije Dino Kozlevac, načelnik stožera Civilne zaštite Istarske županije Foto: Vijesti Nove TV u 14 +0 Dino Kozlevac Galerija 1/3 >>
U Klubu studenata u Rijeci zaraženo je više od 50 ljudi.

U Istri je 46 novozaraženih. Radi se uglavnom o uvezenim slučajevima i kontaktima već zaraženih, rekao nam je Dino Kozlevac iz Stožera Istarske županije.

Pročitajte i ovo Dino Kozlevac, načelnik stožera civilne zaštite istarske županije TRAŽE IZUZEĆE OD MJERA Čelnik istarskog stožera Dino Kozlevac: "Naš sustav funkcionira kao švicarski sat. Ugostiteljstvo u Istri nije problem" Dino Kozlevac borba protiv epidemije Istra opet u problemima, uveli nove mjere: "Frustrirani smo, više ne možemo biti zelena oaza"

Otkrio nam je i zašto je oboren rekord u toj županiji. 

"70 posto zaraženih u našoj županiji su studenti koji studiraju u Rijeci. Glavni izvor zaraze je jedan događaj u Rijeci – više od 50 ljudi zaraženo je u Klubu studenata, a bit će ih još i više. Na tom je događanju bilo 120 ljudi", otkrio nam je.

Apelirao je na sve građane da se drže mjera i da se druženja i događanja smanje na najmanju moguću mjeru. 

Među zaraženima u Istri su i tri pacijenta pulske Opće bolnice koja su prebačena na Odjel za infektologiju, a prostor je dekontaminiran.

U tijeku je epidemiološka procjena djelatnika Opće bolnice Pula. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene