Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije dobro

Capak o zaobilaženju mjera: "Mladi se nakon ponoći sele u kafiće i restorane, a i svadbe se sele u Hercegovinu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krunoslav Capak najavio je da će s lokalnim stožerima civilne zaštite dogovoriti da se donose lokalne mjere u smislu ograničavanja rada objekata ili smanjivanja okupljanja.

Ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak na konferenciji za medije Stožera RH rekao je da su povećane brojke zaraženih koronavirusom bile očekivane. Podsjetio je da su uveli mjere u noćne klubove i da vijesti s terena pokazuju da je to dobro.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hrvatska iz minute u minutu Trećina od 341 novog slučaja potvrđena je u samo jednom gradu. Preminula su trojica muškaraca, najmlađi je imao 37 godina Koronavirus u Hrvatskoj - 6 Preminule dvije osobe Danas imamo manje od 50 novih slučajeva. U jednoj županiji testirali više od 2000 ljudi - svi su negativni na koronu

''Ima i inventivnih događaja na terenu, da se mladi sele iz klubova u kafiće i restorane koji mogu raditi duže, što nije dobro'', rekao je Capak.
Rekao je da poslije ponoći se događaju situacije u kojima se korona lakše prenosi jer se koriste opuštajuće tvari.

Kaže da ima slučajeva i da su vjenčanja preseljena iz Dalmacije u Hercegovinu.

Najavio je da će s lokalnim stožerima dogovoriti da donose lokalno mjere u smislu ograničavanja rada objekata ili smanjivanja okupljanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene