Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije birao riječi

Otpušteni zaposlenik zadarskog noćnog kluba poslao oštru poruku Stožeru: "Trpjeli smo vaš teror i upadanje policije..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadranin Jure Karamarko na Facebooku je objavio status u kojem je oštro iskritizirao Stožer te na njihov račun sasuo niz uvreda nakon što su on i njegovi kolege zaposleni u jednom zadarskom klubu dobili otkaz.

U podužoj objavi Zadranin Jure Karamarko objasnio je da razumije odluku poslodavaca koji je njemu i njegovim kolegama s kojima je radio u jednom klubu u Zadru dao otkaz, no zato Stožer proziva za teror te naglašava kako klub u kojem je radio nikad nije bilo nijednog zaraženog. 

Pročitajte i ovo Njemački turisti kažu da su u Hrvatskoj sigurniji nego doma Zadarska županija u crvenom Jesu li naši najbrojniji gosti već krenuli napuštati Hrvatsku? "Naravno da smo se pribojavali ovakve situacije" Slika nije dostupna odradila jednu smjenu Korona u zadarskom domu za starije: Zaražena sestra otišla na posao prije nego što je dobila rezultate testa

"Bez da ste vi propisali ikakve mjere mi smo među prvima u Zadru uveli toplomjere. Nikada u naš klub nije ušla osoba koja ima temperaturu, nikad nitko kročio nogom nije, a da ga nismo dezinficirali. Zaposlili smo dodatne ljude samo za to. I svo ovo vrijeme dok smo posluživali desetke tisuća ljudi trpili smo vaš teror, upadanje policije nekoliko puta po noći, inspektora u civilu kao i, napominjem, FER I KOREKTNE djelatnike Civilne zaštite. Svi oni naravno moraju raditi svoj posao, i to poštujem. Netko im je dao naređenja i smjernice", piše Zadranin.

Karamarko dalje navodi kako on i ostali djelatnici kluba neprestano iščekuju odluke Stožera, a dočekali su dan kada "moraju doći doma i pred svojim obiteljima slegnuti ramenima i reći da sutra neće biti za stan, hranu i pelene".

"A zašto? Jer ste nakon deset ciljanih novinskih članaka prema klubovima pokleknuli i prihvatili tezu da su 'Klubovi problem'. E pa, dok svi veliki gazde i voditelji šute i kalkuliraju, ja neću", piše Karamarko.

Ponavlja kako je u klubu bilo na desetke tisuća ljudii te nije zabilježen niti jedan slučaj zaraze.

Zadranin nije birao riječi pa je tako prema Stožeru uputio brojne psovke i uvrede. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene