Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UOČI USKRSA

Predstavnici Stranke rada i solidarnosti - Bandić Milan 365 družili se sa Zagrepčanima i dijelili pisanice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kandidati za europarlamentarne izbore Stranke rada i solidarnosti - Bandić Milan 365 u subotu su na Trgu bana Jelačića građanima dijelili pisanice čestitavši im Uskrs te su ih pozvali da izađu na izbore za Europski parlament.

Zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, Jelena Pavičić Vukičević, na stranačkoj listi za EU izbore, svima koji slave Uskrs uputila je čestitke.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna imaju 37.000 razloga za slavlje Bivši sudac, policajka, ministar, aktualni župan, Šeksov posinak... Ovo su ljudi koje ste izabrali u Europski parlament Slika nije dostupna Najavljivali mandate, no... Fijasko, debakl, luzeri: Koje su stranke najveći gubitnici EU izbora

"Ovu subotu odlučili smo provesti radno, ali i svečarski, družeći se s građanima. To je prilika da čestitamo građanima Uskrs, najveći kršćanski blagdan, ujedno vrijeme kada se čovjek okreće sebi, obitelji i pravim vrijednostima", rekla je.

Čestitkama se pridružila i direktorica Turističke zajednice grada Zagreba (TZGZ) Martina Bienenfeld, koja je također na listi stranke Bandić Milan 365 - Stranke rada i solidarnosti na izborima za Europski parlament.

Izrazila je zadovoljstvo što se pridružila današnjoj akciji kojom se građanima šalje "lijepa uskršnja poruka".

"Na današnji dan se tradicionalno farbaju pisanice. Ovo je prilika da, uz druženje, podijelimo pisanice našim građanima kao i svima koji se nađu u Zagrebu, na Trgu bana Jelačića. Danas je dan molitve i tišine, veliki kršćanski dan", rekla je zadovoljna što je također imala priliku razgovarati s građanima. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene