Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na ovogodišnjoj Liderovoj konferenciji Žene u biznisu koja se 3. prosinca održava u Muzičkoj akademiji Zagreb, poslovni tjednik Lider će ugostiti i glumicu Zrinku Cvitešić. Ova svestrana karlovčanka u razgovoru s Davorom Bilmanom okrit će nam svoje buduće poslovne planove, koji uključuju i inozemnu glazbenu karijeru.


Zrinka Cvitešić završila je Akademiju dramske umjetnosti u Zagrebu 2002. godine, a dotad je već nastupila u nekoliko filmova u manjim ulogama. Iste godine dobila je glavnu ulogu u filmu Konjanik.

Vezani članci Niko Kranjčar - 3 Niko Kranjčar prvi put u javnosti od smrti oca i emotivnog govora koji je sve rasplakao, došao je podržati svoju Zrinku Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Najuspješnija hrvatska glumica pohvalila se sretnom viješću: "Vraćam se svom drugom domu!"

Film Što je muškarac bez brkova donio joj je nagradu na Sarajevskom filmskom festivalu, a 2009. snimila je hvaljenu bosansku dramu Na putu Jasmile Žbanić.

Ulogom u mjuziklu Once čije su premijere 2013. bile u Dublinu i Londonu Cvitešić se proslavila kao nova zvijezda na londonskom kazališnom nebu, a njezinu su izvedbu hvalili vrsni svjetski kritičari.

Ovogodišnja konferencija Žene u biznisu održava se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, a na njoj ćemo okupiti i vlasnice, direktorice i menadžerice kompanija čije će iskustvo i pogledi na biznis pokazati kako funkcioniraju na visokim položajima.

Tom prilikom, kao i dosad, Lider će predstaviti listu 300 najmoćnijih žena Hrvatske, koju je lani predvodila Agrokorova Ljerka Puljić, a na njoj su se našle i predsjednica Uprave Ericssona Nikole Tesle Gordana Kovačević, predsjednica Uprave Tele2 Hrvatska Malin Holmberg i druge uspješne poslovne žene.

Zemlja partner ovogodišnjeg susreta Žene u biznisu je Švedska koja je napravila jedan od najznačajnijih iskoraka u pozicioniranju žena u svim slojevima poslovnog i društvenog života zahvaljujući svojoj feminističkoj politici. Tim povodom očekuje se dolazak na konferenciju švedske ministrice za socijalnu sigurnost Annike Strandhällna ali i visoko pozicioniranih predstavnica švedskog biznisa, kao što je Irena Dobosz, regionalna menadžerica za održivost i korporativne komunikacije u Ikei, zadužena za provođenje politike ravnopravnosti unutar kompanije.
Više o konferenciji doznajte na: http://lider.media/zene-u-biznisu-2015/
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook