Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zoranu je u dobivanju posla pomogao smisao za humor.


Zoran Stanko iz Ivanca za plaću od gotovo tisuću eura dva će tjedna 'čuvati' robotsku kosilicu dok ona sama kosi travu. Zoran, inače pasionirani alpinist, pobijedio je konkurenciju zahvaljujući izvrsnom poznavanju tehnologije robotske kosilice, ali i svom nenametljivom šarmu.

Vezani članci Australija Australce baš boli briga: Premijer mu zagazio na travnjak pa ga vlasnik potjerao usred snimanja Branimir Mihalinec na velikom prosvjedu sindikata (Foto: Dnevnik.hr) Sindikati u obrazovanju promijenili ploču i prihvatili Vladin prijedlog pa izazvali raskol, Ribić žestoko po Stipiću

Potpisivanjem ugovora u Zagrebu je počeo rad travopazitelja – posla koji su mnogi proglasili trenutno najboljim u Hrvatskoj. Privlačna plaća od 7.500 kuna za dva tjedna boravka na svježem zraku privukla je mnogo interesa čak i u regiji, ali za čuvanje robotske kosilice izabran je mogao biti samo jedan, i to među njih stotine.

Po struci diplomirani politolog i specijalist za vanjsku politiku i diplomaciju, Zoran Stanko je pasionirani alpinist iz Ivanca u Hrvatskom Zagorju. Unatoč ozbiljnim kvalifikacijama i velikom znanju, Zoran je pokazao da ima i puno smisla za humor, što mu je pomoglo dobiti posao.

Za sjedenje u travi plaća 2.000 eura mjesečno!

'Odmalena sam naučen da se prema dvorištima, travnjacima i voćnjacima treba odnositi s velikom pažnjom i brigom. Mrzim sušu, a volim kišu - mrzim krtice, a volim gliste. Prve igračke su mi bile flakserica i motorna kosilica. Smatram da bi gledanje trave kako raste trebalo postati olimpijska disciplina', s osmjehom je poručio sretni travopazitelj Zoran Stanko.

Gledanje trave kako raste uistinu je dio najboljeg posla u Hrvatskoj, jer travopazitelj nije osoba koja kosi travu, već to radi Husqvarna robotska kosilica. Travopazitelj će samo biti u blizini, promatrati kako kosilica radi te na društvenim mrežama i kroz interakciju s ljudima promovirati proizvod.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook