Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posao iz snova

Za sjedenje u travi plaća 2.000 eura mjesečno!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolska podružnica jedne tvrtke koja proizvodi kosolice objavila je oglas u kojem traži nadzornika automatskih kosilica trave za mjesečnu plaću od 2.000 eura.

On će u jednom parku u Madridu trebati gledati kako rade automatske kosilice te bilježiti svoja opažanja.

Pročitajte i ovo Oleg Butković Sukob s predsjednikom Butković odgovorio na izjave o "bratovu poslu s kamionima" i poslao novu poruku Kako napisati motivacijsko pismo, ilustracija ovo morate znati Kako napisati motivacijsko pismo? Jednu stvar nikako ne smijete napraviti

>> Obavlja li ovaj čovjek posao iz snova?

U oglasu piše kako traže mlade ljude u dobi između 25 i 35 godina, sposobne gledati travu kako raste dok kosilica radi svoj posao. Kandidat mora biti informatički pismen, mora se znati koristiti internetom i socijalnim mrežama kako bi svoja iskustva mogao dijeliti na Twitteru i Facebooku.

Tvrtka je na svojoj Facebook stranici fanove zamolila da predlože koji madridski park bi trebao biti izabran za promociju njihova posljednjeg proizvoda. Predloženi su Madridski botanički vrt i park Juan Carlos I. 

Za ovaj posao se javilo gotovo 1.000 osoba.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih ureðaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene