Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podnesena prijava DIP-u

ŽIVI ZID U NOVIM PROBLEMIMA Bivši donator optužuje ih za prijevaru birača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Živi zid je, čini se, u novim problemima.

Njihov bivši donator Nenad Koljaja podnio je Državnom izbornom povjerenstvu prijavu u kojoj ih optužuje za prijevaru birača na izborima, potvrđeno je Novoj TV u DIP-u.

Navode da su prijavu proslijedili Državnom odvjetništvu. Riječ je o nepravilnostima u finanaciranju predizborne kampanje i donacijama, čime se nastavlja niz optužbi protiv te stranke. Iz Živog zida poručuju da je to - još jedan politički motiviran napad. O cijelom slučaju pitali smo i glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana. Evo što je rekao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izvrijeđao i novinare Bunjac se o glasio i 2/3 plaće koje prima u školi: "To je moje pravo po Ustavu i zakonu" Epidemiološke maske s uzorkom - 3 unatoč uputama hzjz-a Šef stožera gradića u Gorskom kotaru ukinuo maske u školama, podržao ga i eurozastupnik: "Nacionalni stožer je nestručan, maske ugrožavaju zdravlje djece"

'Mi nismo zaprimili nikakvu prijavu DIP-a, međutim Uskok provodi izvide, ispituju se osobe koje bi mogle imati relevantnih saznanja i nakon što se procijene sve činjenice javnost će biti obaviještena o našoj odluci', rekao nam je glavni državni odvjetnik.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene