Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu protiv sankcije

ZET-ovoj kontrolorki prijeti otkaz, ošamarila je tinejdžera. Sindikat je brani: "Ona se rasplakala, to je žena koja posao radi savjesno"

Aktualno Galerija Kontrolorka ZET-a Kontrolorka ZET-a Foto: Dnevnik Nove TV Tramvaj - 1 Tramvaj - 1 Foto: Dnevnik Nove TV Tramvaj - 2 Tramvaj - 2 Foto: Dnevnik Nove TV +0 Tramvaj - 3 Galerija 1/4 >>
Incident u zagrebačkom tramvaju. Kontrolorka ZET-a ošamarila je maloljetnika i sada joj prijeti otkaz. Napad se dogodio ove srijede, a sve je snimio napadnuti putnik. Detalje donosi reporterka Dnevnika Nove TV Matea Ćorić Brunović.

Protiv ZET-ove kontrolorke pokrenut je stegovni postupak i prijeti joj izvanredni otkaz. ZET se maloljetniku i njegovim roditeljima ispričao u ime tvrtke.

Što je prethodilo šamaru, nije poznato. Dnevnik Nove TV je pokušao doći do kontrolorke, ali nije odgovorila na pozive. Anto Jelić iz Sindikata vozača i prometnih radnika ZET Zagreb čuo se s njom i kaže da je reagirala iz straha.

Pročitajte i ovo Policija kod rijeke Kupe - 2 Radili priču o migrantima Užas na zadatku: Ekipa Dnevnika Nove TV izašla na teren pa pored rijeke pronašla tijelo

"Ona je imala osjećaj da je krenuo prema njoj, to je dečkić 16, 17 godina, ona se uplašila i rukom je krenula instinktivno rukom prema njemu. Međutim, ona ga nije udarila, on se izmaknuo“, kazao je Jelić.

Iz Sindikata osuđuju šamar i kažu da zaslužuje sankciju, ali ne otkaz: ''Ako dođe zaista do toga da daju otkaz, mi ćemo se suprotstaviti. Ona se rasplakala, to je žena koja dosada nema evidentiranog incidenta, žena radi posao savjesno.“

Pročitajte i ovo Restoran u Rijeci - 2 Trovanje u Rijeci Policija opet u restoranu, pogledajte što su sve odnijeli: "Gost je sam otvorio mineralnu i natočio u čašu, kad je popio istog momenta je povratio"

Incidenti u tramvaju nisu rijetkost. Česte su svađe kontrolora i onih koji se švercaju. Česti su napadi na kontrolore i vozače.

Prije tjedan dana Dnevnik Nove TV imao je priču o kontroloru kojeg je putnik napao nožem. Još uvijek je na bolovanju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zajednička operacija Velika međunarodna akcija zbog desničarskog terorizma: Uhićenja u više europskih zemalja, pod istragom dva maloljetnika iz Hrvatske

Na bolovanju je i kontrolorka koja je ošamarila maloljetnika, a angažirala je i odvjetnika. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene