Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ministar obrazovanja Željko Jovanović danas se komentarom na svom Facebook profilu osvrnuo na 'kompilirani' diplomski rad Milijana Brkića povodom njegovog uvodnog govora na skupu Akademske zajednice HDZ-a.


Ministar obrazovanja Željko Jovanović, na Facebooku je objavio komentar na uvodnu riječ Milijana Brkića, pripadnika saboru Akademske zajednice HDZ-a 'Ante Starčević'.

Vezani članci Zlatko Babić Kutinski gradonačelnik odbacio optužbe o političkom kadroviranju: ''Ja ucjene neću dopustiti. Mene su građani izabrali, oni me mogu i smijeniti'' Slika nije dostupna 'Jovanović ima nekakav problem sa samim sobom, al` neka mu Bog da zdravlja i sreće!

'Lažni pripadnik akademske zajednice otvorio Obnoviteljski sabor Akademske zajednice HDZ-a 'Ante Starčević': čitam na jednom portalu kako je točno 339 izaslanika, akademskih građana i intelektualaca koji su - svjesni vlastite odgovornosti za razvoj i napredak našeg društva - zainteresirani pridonositi općem dobru kroz bolje i svrhovitije korištenje svih hrvatskih potencijala, okupilo se u Zagrebu na Obnoviteljskom saboru Akademske zajednice HDZ-a 'Ante Starčević'.

Karamarko: Diplomski rad se kompilira; Brkić: Mogu ponovno braniti rad

Iskreno se pitam kako se osjećalo tih 338 ugledanih HDZ-ovih intelektualaca kad je uvodnu riječ održao 339. prisutni sudionik skupa - poznati 'lažni' član akademske zajednice, priznati falsifikator i kompilator Milijan Brkić, koji je toliko vjerno prepisao svoj diplomski rad tako da je ostavio i štamparske greške iz originala! Ako je točno da će ovih dana i službeno biti objavljeno da je njegov rad plagijat i falsifikat očekujem da u državni proračun vrati i sve novce koje je nezakonito primao obzirom da nije imao stručnu spremu potrebnu za dužnost ravnatelja policije! Nadam se da će se i Akademska zajednica HDZ-a 'Ante Starčević' javno ograditi od vrsnog falsifikatora i kompilatora Milijan Brkića koji je svojim plagijatorskim opusom ismijao, ocrnio i pogazio sve principe akademske čestitosti! Ili očekujem previše od HDZ-a?', napisao je Jovanović.

Podsjetimo, i premijer Zoran Milanović jučer se osvrnuo na slučaj Milijana Brkića. 'Razlika između nas i konkurencije postoji - mi ne otimamo mi ne falsificiramo diplome kao naša konkurencija', rekao je premijer.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook