Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevješta kopija monopolyja

Novi Glasnovićev performans: Novinarima podijelio igru "Jugopol - prosječna komunjara"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezavisni saborski zastupnik Željko Glasnović, koji je u Sabor ušao na listi za dijasporu, podijelio je novinarima igru pod nazivom "Jugopol - prosječna komunjara".

Željko Glasnović, zastupnik koji u svojim raspravama u Saboru rijetko govori o nečemu što nije bilo relevantno prije 50 godina, izuzev izleta u rasprave o presudama Haškog suda, svoje je performanse iz sabornice preselio u novinarsku sobu Hrvatskog sabora. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Traži ponavljanje Baš mu toliko nedostaje za Sabor. Željko Glasnović: "U Livnu su mi uskratili glasove s 11 listića viška" Slika nije dostupna USUSRET IZBORIMA Željko Glasnović u pratnji Miroslava Škore predao listu za dijasporu: "Nismo iskoristili ni 20 posto potencijala ljudi vani"

Tako je u srijedu novinarima u Saboru donio igru pod nazivom "Jugopol - prosječna komunjara", nevješt pokušaj kopije poznatog Monopolyja. 

Potencijalni igrači Glasnovićeve igre ne grade kuće i hotele, već im se nude polja poput "idi u Njemačku na arbajt", "poljubi sliku (Josipa Broza Tita) tri puta", "izgradi objekat koji nema svrhe", "idi u Trst po farmerke", "kopaj prugu mjesec dana i osvoji značku" i slično. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene