Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Loša vremenska prognoza

Hoće li biti svježe ribe za blagdane? Prodavači upozoravaju: "Zadnji dan je velika gužva i dignu se cijene, valja kupiti ranije"

Aktualno Galerija Riba - 1 Riba - 1 Foto: DNEVNIK.hr Riba - 2 Riba - 2 Foto: DNEVNIK.hr Riba - 3 Riba - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Riba - 4 Galerija 1/4 >>
Uoči Uskrsa traje velika nabava za blagdanski stol, no zbog juga mnogi ribari nisu u mogućnosti zaploviti pa na Veliki petak možda ne bude svježe ribe.

Ribarnica na Dolcu spremna je za post uoči Uskrsa. "Kupuje se riba, kupuju se limuni sve", kaže Danica sa zagrebačkog Dolca.

"Zadnje dane se ne isplati čekati, sad dok se može iskoristiti. Zadnji dan je velika gužva i dignu se cijene", upozorio je Siniša s Raba.

"Sutra ću kupiti, valjda će sutra biti ribe", nada se Josip iz Zagreba. S obzirom na prognozu, tko je ribu kupio dobro je prošao jer već u četvrtak možda će biti prekasno. Jako jugo ribarima remeti planove.

Pročitajte i ovo Riba Oglasilo se i Ministarstvo Odluka iz Bruxellesa zabrinula mnoge ribare: Smanjena je godišnja dopuštena kvota izlova jedne vrste ribe

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragičan kraj potrage Pronađeno tijelo ribara koji je jutros nestao kod Cresa

"Bit će nešto, a što će biti, ne možemo mi protiv vremena. Bit će šta će bit, orada, brancin, pastrva iz uzgoja i tako", predviđa prodavač ribe Zoran Karamatić.

"Ima nešto i u škrinji", priznala je Verica sa Zlarina.

A kakva je situacija u Splitu, Dubrovniku i u Istri, pogledajte u videu.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene