Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova godina iza rešetaka

Zatvoreni uglednici za Novu smiju duže gledati TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Afere u Podravci i HAC-u obogatile su zatvore direktorima. Naučeni na raskoš i bogate dočeke ovo im je novo iskustvo.

Podravkašima i HAC-ovcima pjenušac i zdravica za uspješnu novu godinu ostaje tek neispunjena želja. U Remetincu za Novu godinu, nikad više poznatih gostiju, do jučer moćnih i bogatih gospodarstvenika. 'Jelovnik je prilagođen potrebama zatvorenika i običajima koji jesu za blagdane', rekla je Ivana Čusak, načelnica Upravnog odjela zatvora Remetinec. Dočeka ni glazbe nema, sve što mogu je duže gledati televiziju. Zahvaljujući malverzaciji dionicama sada za Novu godinu mogu umjesto skuhati, naručiti hranu.

Pročitajte i ovo Ulaz u tunel Objavio HAC Povećava se dopuštena brzina na nekim dionicama autoceste, pogledajte za koliko Radovi na odmorištu Zagreb - 2 Radovi na A3 VIDEO/FOTO Ogromno gradilište kraj Zagreba: Novi kompleks niče na mjestu poznatog odmorišta, doznajemo što će se sve izgraditi

'Imaju pravo naručiti jela po narudžbi, oni mogu naručiti to iz ugostiteljskog objekta uz specifikaciju računa, ali ne svu hranu nego onu koja se može vizualno pregledati', dodaje Čusak. Pregledavao je i USKOK pa je bivšu upravu HAC-a poslao u pritvor jer su bojenje tunela preplatili 'samo' 500 posto. Uglađenim menadžerima i poslovnjacima, kao i ostalim stanarima zatvora, na novogodišnjem će stolu mirisati junetina u mahunama i dinstana riža. Za večeru hrenovke. 'Drugi dan zatvorenici imaju pravo na posjet obitelji i tako vam izgleda Nova godina', kaže  načelnica Čusak. Bend Nisam kriv za Novu godinu neće svirati, a u riječi Božjoj mogu uživati u nedjelju.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene