Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stijena više nije problem

Zatvara se tunel Stupica, alternative nema

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Opet se javljaju problemi s tunelom koji je probijen kako bi se zaobišla stijena, koja je blokirala državnu cestu D512 na predjelu Stupice.

Stanovnici vrgorskog kraja i makarskog primorja očekuju zatvaranje spomenute državne secte, odnosno probijenog tunela Stupica, jer njegova unutrašnjost još nije cementirana, prenosi Dalmacija news.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Napokon pobijedili stijenu! Tunel Makarska-Vrgorac pušten je u promet Slika nije dostupna Cesta otvorena do sezone? VIDEO: Užurbano se buši tunel zbog stijene na cesti Makarska-Vrgorac

Gojko Trlin i Tomislav Miočević, predsjednici MO Ravče i Kozice, iznova su poslali dopis Ministarstvu prometa, s upozorenjem kako obećano opet nije ispunjeno. Naime, obećano je da će se kao alternativa asfaltirati stara Rodićeva cesta preko Biokova u dužini od 7 kilometara, dok traju završni radovi na tunelu.

Cementiranje tunela trebalo bi početi narednih dana, no čini se kako će lokalno stanovništvo morati koristiti makadam i Dalmatinu kao alternativu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene