Obavijesti Video Pretražite Navigacija
doznaje dnevnik.hr

Razriješena jedna od najbližih Plenkovićevih suradnica: Otkrivamo novo radno mjesto Tene Mišetić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zamjenica predstojnika Ureda predsjednika Vlade Tena Mišetić odlazi iz Banskih dvora.

Tena Mišetić s današnjim danom razriješena je, na osobni zahtjev, dužnosti zamjenice predstojnika Ureda predsjednika Vlade, zbog prelaska na novi posao u Europskoj komisiji, gdje će raditi u kabinetu i timu predsjednice Ursule von der Leyen. Kako doznaje DNEVNIK.hr Mišetić će biti u užem timu predsjednice EK-a.

Mišetić je obnašala dužnost zamjenice predstojnika Ureda premijera Andreja Plenkovića proteklih gotovo 6 godina, a ujedno je bila i predstojnica njegovog Ureda kao predsjednika HDZ-a.

Sugovornici iz Vlade govore nam da je na dužnosti koju je obnašala dala velik doprinos funkcioniranju i organiziranju rada Vlade, pripremama sjednica Vlade, provedbi javnih politika i koordinaciji rada resora.

Pročitajte i ovo Obnova - 3 KOMISIJA OBJAVILA Službeno potvrđen dogovor Plenkovića i von der Leyen: Hrvatskoj produžen rok za korištenje sredstava za obnovu

''Tena Mišetić pokazala je visoki stupanj znanja te je dala veliki doprinos funkcioniranju Vlade, a njezinu radnu energiju, operativnost i entuzijazam cijenili su članovi Vlade i suradnici. No, nakon ukupno 7 i pol godina rada - kao zamjenica predstojnika Ureda predsjednika Vlade te prethodno i voditeljice Ureda tadašnjeg zastupnika u EP-u Plenkovića, logično je da je došlo vrijeme i za nju da krene dalje ususret novim profesionalnim izazovima. Želimo joj puno uspjeha na novom poslu u Europskoj komisiji'', ispričao nam je kolega Tene Mišetić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene