Prepoznajete li osobe s fotografija?
Prepoznajete li osobe s fotografija? Foto: PU zagrebačka

Policija moli građane za pomoć u slučaju da imaju informacije o osobama s fotografije.


Zagrebačka policija traži dvojicu muškaraca koji bi mogli imati saznanja o događaju od 28. veljače 2021. godine oko 14:10 na tramvajskom stajalištu Trg kralja Petra Krešimira IV. bb, u smjeru juga.

Policija navodi kako je 44-godišnjakinja došla u verbalni sukob s dvije nepoznate muške osobe. Prilikom verbalnog sukoba jedna od njih ju je odgurnula rukama. Prilikom pada udarila je u bočnu stranu tramvaja koji se kretao te je pala na lijevi bok između tramvaja i rubnog kamena stajališta. Tramvaj ju je zatim povukao otprilike 3 metra.

Na fotografijama su muškarci za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenom kaznenom djelu, priopćila je PU zagrebačka.

Prvi nepoznati muškarac u dobi je od 25 do 30 godina, visine oko 180-190 cm, srednje tjelesne građe, sive kraće kose, obrijan, bio je odjeven u crnu jaknu, plavu majicu, bijele hlače, dok je na nogama nosio svijetle tenisice, a preko vrata nosio je crnu torbicu s natpisom.

Drugi nepoznati muškarac ima oko 25 do 30 godina, visok je 180-190 cm, srednje tjelesne građe, obrijan, a bio je odjeven u bijelu jaknu s crnim uzorcima, bijele hlače, nosio tamne tenisice, dok je na glavi imao plavu šilt kapu.

Ako građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, policija ih poziva da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i na e-mail zagrebacka@policija.hr.